Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

asişimm ne güzel yaaa güzel bi hafta sonu olmuş bütün stresini atmışsındır üstünden
anammm benide mi yazdın kuzummmm
ayy kıyamam sana yaa

asişimm bu arada belen varya (elif) selamı var sana dedim üzerimde kalmasın unutmadan 🙂

vala öle oldu lavişim bide eşimin fazla izni olmadığı için her bulduğumuz fırsatı değerlendiriyos

yazmammı hiç kuzum yazdım tabi aklıma gelen herkesi yazdım valla

a.s. canım özledik belenide yaaa :hıms:

gunaydın kızlar bugun yada yarın doktora gidecem bikaç ay önce yara var demişti adetten sonra gel donduram diyordu gitmedim unuttum 😛 bu aralarda hep hamile gibi hissediorum .. geçen gun husrandı zaten korunuyorduk ama bebiş istediğimi anladım ilk defa 5 mayısta korunmadan yaşadık.. iki gundur karnım gurul gurul ishal oldum sol kasık ağrısı falan neyse doktora giidecem ya hamile kaldımsa anlaşılırmı yarayı dondurması sorun olurmu ozaman

yasemencim tatlım daha öncede söylemiştim çok çok çok çok erken 🙂 daha ne diyim sana.git doktora yaranı dondursun ol tedavini.sonra regl olana kadar günaşırı kendini kasmadan gir ilişkine gerisi allaha kalmış.daha korunmayı bırakalı 2 gün olmuş kasık ağrısı falan diyosun emin ol üşütmüşsündür ayağına sıcak tut.eğer bu belirtilerin geçmez vede regl olmazsan işte ozaman hemilesin diye düşünebiliriz.inşallahta öyle olur tatlım

kızlar şimdi test yaptım çift çizgi çıktı yarında kan testi sonucunu alıcam inşallah😀 acaba idrar testini yanılma payı varmı? biri koyu çizgi biride ondan çok az açık 😕

lavişim ve goncam fıstıklarım benim içimi burktunuz kızlar yaa annelerinize allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.rabbim ondan aldığı ömrü sizlere,evlatlarınıza versin inşallahh....

allah razı olsun defnem.napalım hepmizin gideceği yer ama annem için erkendi.ne büyüdüğümüzü görebildi,ne evlendiğimizi nede çocuğum olduğunda yanımda olabilecek.yaşamayan bilemez bunu.o kadar zorki.bazen annesi olanlara imrenerek bakıyorum 🙁 napalım kader.mekanları hepsinin cennet olsun