Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

dileğimmmm ya dur bakalım canım hemen panik yapma bence korkulacak bişey yok şu yerleşme kanaması denilen şey olabilir sende de nasılsa seninkisi geç döllendi biliyosun o yüzden korkma hem kaşıntı varsa mantarda olabilir ama onda da korkulacak bişey yok krem ilaç falan düzelir merak etme
hadi hayırlı haberle gel canım inşallah bişey yoktur 🙂

ceylanımmmm sen hangi şehirdeydin ki bakmadı doktorlar yaaa 😕😕 devlete mi gittin özele git sende canım facede de yazmıştım ama yine söleyeyim adet söktürücü kullanacaksan kesin hamile olmaman lazım eğer hamileysen bebeğe ölüme kadar zarar veriyormuş öldürmese bile kalıcı hasar veriyormuş bebeğe yani kan tahlili yaptır hamilemisin değilmisin bak canım ben şuan tarlusal içiyorum 🙂

hee bu arada ben o ialcı içiyorum ama aslında doğru bişey yapmıyorum çünkü o ilaç bir hormon ve vücuduma bilinçsiz şekilde hormon yüklüyorum yani defneminde dediği gibi muayene olman şart 🙂

cnm yaa kısların da dediği gibi kafana göre ilac alma cnmm benim başka dr yokmu nasıl ilgilenmezler yaaa ne biçim insanlar var yaaa😕
offff bugün sabahtan beri miğdem bi tuhaf yaaa 😕😕 kursağım kaynıyo derler ya üşüttüm herhal 😕😕

kuzummm noldu mideneee aman dikkat et yaaaa

defnem defnemmmmm cnmmmmm inşşş aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalmışsındır yaa belli olmaz valla inşş güzel haberler bekliyorum senden kuzumm