Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım senin ağrılar bendede olmuştu ya bende şüphelenmiştim ve hamiş kalmışım meğer.hisler çok önemli.sen vücudunu daha iyi tanırsın canım ve daha iyi hissedersin.ee ne kadar var adet gününe.inş aşılama yapmadan kendiliğinden olmuştur.

dün akşam fena akıntım vardı ve aynı zamanda kaşıntı. Soğuk suyla falan yıkadım biraz hafifledi. Sabahtan beri de çok açık kahve leke var. Ebeye gittim. alttan muayene yapamayız hamilesin bir şey olur dedi. ya mantardır ilerlemişti. ya da bebekle ilgilidir mutlaka dr a git dedi. saat 4 e randevu aldım. pazartesi bir sürü kan vermiştim. ordada ebe söyledi ileri derece kansızlık varmış. o sonuçları da götüreceğim.🙁

ayy cnm inşş bişi yoktur dr a görün tabi en iyisi

7 gün kaldı canımm🙂nebiliyim yaa bukadar ay herşeye okadar çok dikkatediyoruzki karıştırıyorum artık😕 ama emin olduğum şeyler bel ağrım ve bukadar kasık ağrım+şişlik geçen aylarda olmamıştı.inşallah canım aşılamaya gerek kalmadan geliverir

canım benim dur az sakin ol hemen panikleme.bak aynı şikayet bendede var mantarmış ilerlemiş hap verdi fitil verdi geçti bile.sen şimdi sitres yaparsan o herşeyden zararlı bebişine.o çok sağlıklı annesi meraketme sana sımsıkı tutundu bırakmaz allahın izniyle🙂

valla dilek birden elim ayağım titredi çok kötü bişey oldu sandım allah korusun🙁 belkide genelde hamilelerde olan şeylerdir öyle düşünelim endoğrusunu doktor söylicek çünkü.ama içimden geçen şey hiçbir sorunun olmadığı.valla içime öyle doğuyo tatlım sıkma canını sakın

selam kızlar nasılsız.ben iyi sayılmam.ben hastaneye gittim 3 gundu hiç bir doktor bakmıyor.artık sıkıldım bir daha gitmem çok sinirlendim bu ne ya üfff.kızlar bildiğniz adet düzenleyici ilaç varmı ben barı alıyım.cok kötüyüm geleni aglıyorum .tc numaram olmadı için neyapacam BEN YA NOLUR YARDIM EDİN

CANIM korkma inşeallah bir şeyin yoktur sakın ol

ben anlamadım şimdi neden kimse ilgilenmiyo,sen neden gitmiştin adet düzensizliği içinse öyle bizim bildiğimiz ilaçlarla falan olmaz canım bişekilde doktora muayene olman lazım o ilacı sana doktorun vermesi lazım.valla işini nasıl halledebileceğin konusunda hiçbi fikrim yokki be güzelim

Dilekciğim korkma 5+4 günlükken benimde kanamam olmuştu, benimki pembe idi.. 2 doktora gittim garanti olsun diye çok korkmuştum doktorum her kanama ve lekelenmede muhakkak bilgi vermem gerektiğini ancak gebelerin 3'de 1'inde bu lekelenmelerin olduğunu bunlarında çoğunda hiçbir sıkıntı yaşanmadığını söyledi. dolayısıyla doktora gitmekle en doğrusunu yapıyorsun ama umuyorum büyük ihtimalle her şey iyi olacak 🙂)

canım tc numaran olmasada randevu alabiliyor musun? nasıl bir sistem işliyor.. hasta reddetmeye hakları yok doktorların sana sıra numara falan vermiyorlar mı? yada her hangi bir açıklama yapmıyorlar mı?