Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah hakkına düşen herneyse kolayca alıverirsin.böyle işler genelde kolay olmuyo tabi ama rabbim yardımcın olsun.ne demişler: hak verilmez alınır!!

dilek yaaa benim için bitane test var onu yapsanaaaaa noluuur noluurr.hep meraketmişimdir hani şu oturur pozisyonda orta parmağınızla vajinanın içene dokunuluyo ele değen bişey yoksa boşluk varsa hamile olunuyomuş varsa hamile değilsin oluyomuş.sen zaten hamilesinya denesene sende nasıl

canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah hakkına düşen herneyse kolayca alıverirsin.böyle işler genelde kolay olmuyo tabi ama rabbim yardımcın olsun.ne demişler: hak verilmez alınır!!

inşş kolay olur bakalım bi ara kalkışmışlardfı ben küçkken yapamadılar bu sefer inşş olurda hakkımızı alırız valla benimde ihtiyacım var dünyada yiyemeyeceksem hakkımı daha ne yapayım demi ama

anammm o nasıl testmiş ilk defa duydum yaa

kesinlikle öyle lavişim varsa bi hakkın almalı ve dilediğin gibi kullanmalısın.hem bak allah büyük eğer aşılamaya falan gerek kalırsa(inşallah kalmaz) hakkına düşeni onun için,bu yolda kullanabilirsin.insana böyle durumlarda çok para gerekiyo valla bende aşılama düşünüyorum mesela eh işte iadreediyoruz maddi kısmını ama tüp bebeğe felan gerek kalsa mümkün değil gibi.

Yaptım canım🙂 Önce ne varsa gene aynıları var. Bir değişiklik yok🙂 İdrar torbasının girişi geliyor ele. O test doğruysa ya ben hamile değilim ya o test yanlış. Bu arada benim sevindiğim bir şey oldu. Eşimin sigortası başlatılıyor. Çok kafaya takıyordum. Normalde daha başlatmıyacaklardı. Zam yapalım demişler ama bebeği söyleyince zam yok ama sigorta var. Bakalım ben ne zaman faydalanacağım

ohh iyi yaa merakımı giderdim demekki test fosss🙂🙂 sigorta işi çok iyi olmuş canım sen şimdi kontrollerinde falan hep faydalanırsın daha sonrada doğumda tabi.önceden 90 işgünü diye bişey vardı bekleniyodu ama şimdi kalkmış diye duydum hemen faydalanılıyomuş.