Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ayy defnemm valla bende yaa cok seviyorum yaz gelince içim kıpır kıpır oluyo
bide yeşil görünce bayılıyorum aynen nerde cim görsem koyuveriyom kendimi
dün kocişle oturuyoruz akşam balkonda diyoki şu ormanın güzelliğine bak yeşiline bak ama senin gözlerin varken ormana bakamıyorum bile diyo
dedim bak bak ikisinede bak Allah yaratmış güzellikleri

çok güzel bi karar canım doktor işi git tabi bakalım nevar ne yok.
yakınınızı kaybetmişsiniz canım allah rahmet eylesin geride kalanlarada rabbim sabırversin....

bende büyük gelişmeler oldu ama sölemem size
söyleerssiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya bebekle ilgili değil ama hadi cok ısrar ettin sölim asişim biliyodu zaten durumdan haberdar yani bizim yani dedemden kalan toptak filan vardıda dün bütün sülaleye tlf ettim konuştum bide avukat bi arkadaşı var benim kocişin onla konuşmuş gidip yine konuşacaz yani toprakların bölünmesi için bakalım neler olacak

vayy vayyy vayyyy hem ormantik hem romantikizz
demek gözlerin orman yeşili oo efatsin desene.eskiden bende yeşil gözlü olmak isterdim biara lens almayı düşündüm sonra vazgeçtim dedim bari sevgilim yeşil gözlü olsun oda olmadı eşim ela gözlü oldu

ela da güzeldir bakıp bakıp iç çekersin
Allah göz vermiş işte ne güzel şükretmek lazım cok şükür görüyoruzda bu yeter bana yani

Lavişim güzel bir gelişme bu. Bak benim şuan evim ve arabam varsa. Dayımın ortalığı ayağa kaldırıp annennemin topraklarının paylaşımını istemesindendir. Merake tme bri kişiortaya çıkınca gerisi gelir. İnsanlar para kokusuna dayanamazlar. Defnecim haydi kaldı 8 gün. Asimmm sende ne yaptın ne ettin o söktürücüyü içtin ama mayısı bekliyorum eğer gitmezsen dr a kulaklarını çekecem ona göre🙂