dün tatildim valla ohhhh misler gibi 🙂 arkadaşım bahçeli bi sitede oturuyo gittik ona bi güzel cızbız yaptık.nasıl güzel geldi anlatamam hava zaten muhteşemdi onunda 2 aylık bebişi varya vakit süper geçti anlamadım🙂 eeeeeeeee sizler neyaptınız
slm melekler ben geldim bu arada ben adet oldum benim 24 mayıs adet günüm bu ay hiç gecikmem olmadan oldum bu ay herhalde düzene giriyorum bi kaç aydır düzensizdim hsg için gün aldım 7 mayısta onu yaptırcam inşllh buda iyi çıkar diger bütün testlerim iyi çıktı eşiminde iyi çıktı herhalde bizim melek bayagı nazlı bizi çok bekletiyor
merhaba yeni üye oldum ..öncelikle rabbim inş meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..bi kaçsorum var 28 martta mens oldum 10 15 nisan arası eşimle birlikte olduk o dönemde aşırı mide sıkışması (gaz sancısı gibi) yaşadım 2 3 gün. sonra adet olcakmış gibi hergün kasık ağrılarım oldu. bu arada aşırı öksürük grip gibi başladı aferin falan kullandım 3 hafta oldu hala devam ediyor. 27 nisanda mens oldum ama ilk gün kahverengi pıhtı gibi geldi sonra baya canlı kan geldi ama azaldı 29 unda bitti bile. merakım hamile olma ihtimalim varmı 27 nisanda test yaptım negatifti 15 dk sonra zaten mens oldum diye öle düşünmedim. ve zaten ilişkimiz preztfle korunmalı ama korunana kadar prezervfsiz zamanda hamile kalma riski taşıyormuyum oyuzden merak ediyorum spor yapıorum korkum oluyor gebelik varsa düşürmek gibi..
kıslar 20 mayıs dogum günüm inşllh bana hediye olarak mercimegim gelir ve dünyalar benim olur rabbimden başa ne dileyim ki minnacık eller küçücük ayacıklar ay inşllh gelir artık
ben face de ekledim önceki günün resimlerini 🙂 sahilde piknik yaptık. dünde akşama kadar manb kafa gibiydim. birde akşamdan beri kafayı ya boş gebelikse ya da dış gebelikse ya da kalbi atmıyorsa diye taktım taktım. tüm gece ağladım🙁
dün tatildim valla ohhhh misler gibi 🙂 arkadaşım bahçeli bi sitede oturuyo gittik ona bi güzel cızbız yaptık.nasıl güzel geldi anlatamam hava zaten muhteşemdi onunda 2 aylık bebişi varya vakit süper geçti anlamadım🙂 eeeeeeeee sizler neyaptınız
valla benim eşimde tatildi gezdik eğlendik sonra akşam üstü öyle güzel bi hava vardıki dedik balkonda bi mangal keyfi yapalım ormana karşı süperdi yani
ben iki gündür adet söktürücü kullanıyorum bakalım nezamana gelicek adetimin üçüncü günü doktora gitme kararı aldım inşallah benim için hayırlısı olur.
bu arada sabah üzücü bir haber aldım çok üzüldüm
daha önce rahatsız bir akrabam vardı demiştim dün gece vefat etmiş Rabbim mekanını cennet etsin Rahmet eylesin inşallah çocuklarına ve eşine de sabır versin
ben face de ekledim önceki günün resimlerini 🙂 sahilde piknik yaptık. dünde akşama kadar manb kafa gibiydim. birde akşamdan beri kafayı ya boş gebelikse ya da dış gebelikse ya da kalbi atmıyorsa diye taktım taktım. tüm gece ağladım🙁
ben iki gündür adet söktürücü kullanıyorum bakalım nezamana gelicek adetimin üçüncü günü doktora gitme kararı aldım inşallah benim için hayırlısı olur.
bu arada sabah üzücü bir haber aldım çok üzüldüm
daha önce rahatsız bir akrabam vardı demiştim dün gece vefat etmiş Rabbim mekanını cennet etsin Rahmet eylesin inşallah çocuklarına ve eşine de sabır versin
yok daha neler yaa olmayan bişey için bütün gece ağlanırmı yaa.anladık sen hamişsin hassassın ama böyle üzme kendini.bebişin iyi maşşallah annesi.sen böyle yapınca o hissediyo biliyosun.cızzz yaparız valla bak!!!!ne güzel sonuçlarını almışsın değelerin güzel sorun neee!!!!!!
valla benim eşimde tatildi gezdik eğlendik sonra akşam üstü öyle güzel bi hava vardıki dedik balkonda bi mangal keyfi yapalım ormana karşı süperdi yani