Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

dün tatildim valla ohhhh misler gibi 🙂 arkadaşım bahçeli bi sitede oturuyo gittik ona bi güzel cızbız yaptık.nasıl güzel geldi anlatamam hava zaten muhteşemdi onunda 2 aylık bebişi varya vakit süper geçti anlamadım🙂 eeeeeeeee sizler neyaptınız

canım çok güzel haber bu 🙂 hadi hayırlısı olur inşallah hsgnde temiz çıkar korkma sen

canım siz bebek istemiyormusunuz neden korunuyorsunuz ben onu merak ettim 😕

kıslar 20 mayıs dogum günüm inşllh bana hediye olarak mercimegim gelir ve dünyalar benim olur rabbimden başa ne dileyim ki minnacık eller küçücük ayacıklar ay inşllh gelir artık

hadi bakalım belli mi olur Rabbim ol der meleğin sana süpriz yapar hem eşine hem sana süper bir hediye olur

Günaydınnnnn ama ben sizlere küsüm dün yoktunuz

ben dün izinliydimmmm bol bol tembellik yaptım

ben face de ekledim önceki günün resimlerini 🙂 sahilde piknik yaptık. dünde akşama kadar manb kafa gibiydim. birde akşamdan beri kafayı ya boş gebelikse ya da dış gebelikse ya da kalbi atmıyorsa diye taktım taktım. tüm gece ağladım🙁

valla benim eşimde tatildi gezdik eğlendik sonra akşam üstü öyle güzel bi hava vardıki dedik balkonda bi mangal keyfi yapalım ormana karşı süperdi yani

günaydın güzel ve tatlı meleklerimmmm 🙂

ben iki gündür adet söktürücü kullanıyorum bakalım nezamana gelicek adetimin üçüncü günü doktora gitme kararı aldım inşallah benim için hayırlısı olur.

bu arada sabah üzücü bir haber aldım çok üzüldüm
daha önce rahatsız bir akrabam vardı demiştim dün gece vefat etmiş Rabbim mekanını cennet etsin Rahmet eylesin inşallah çocuklarına ve eşine de sabır versin

kısss seni pah pah edecem heeeee nerde benim merdanem
kasinma yahuu ne güzel hamiş olmayı istiyodun işte cok şükür Allahıma oldun da daha ne mırın kırın ediyon sen bakim

Allah rahmet eylesin inşş mekanı cennet olsun

yok daha neler yaa olmayan bişey için bütün gece ağlanırmı yaa.anladık sen hamişsin hassassın ama böyle üzme kendini.bebişin iyi maşşallah annesi.sen böyle yapınca o hissediyo biliyosun.cızzz yaparız valla bak!!!!ne güzel sonuçlarını almışsın değelerin güzel sorun neee!!!!!!

valla benim eşimde tatildi gezdik eğlendik sonra akşam üstü öyle güzel bi hava vardıki dedik balkonda bi mangal keyfi yapalım ormana karşı süperdi yani
engüzelini yapmışisınız fıstıkkkk🙂valla yaz demek bende ızgara demek zaten her bulduğum yeşil alanda yapasım geliyo🙂