aferin kızlar size asla vazgeçmek yok.azönce bi arkadaşla konuştum onların 4 senedir olmuyo kızda problem yoktu erkekte sperm yok denilcek kadardı ve hareketsizdi.doktor doktor gezdiler hep sonuç negatif.düşünsenize nerdeyse sperm yok.e o olmazsa zaten çocuk olmazki.şimdi başka bi doktora gitmişler doktor çok umutlu konuşmuş ilaçla spermi çoğaltmışlar.buay aşılama denicekler.inşallahta tutar.düşünsenize nasıl umut olur bizlere yaa.negüzel bakın 4 seneden beri olmıcak diyo doktorlar ama pesetmiyolar vede belkide şimdi olacak bebiş.gelde vazgeç buyoldan🙂
ne güzel hiç pes etmemişler aynen dediğin gibi bu bizim sınavımız herkesin ayrı derdi var demekki bizde bununla imtihan oluyoruz Allah büyük dert imtihan vermesin
defnem ne güzel demişsin bu bir eksiklik değil sınav.. hayatın ta kendisi.. boyun bükecek hiç birşey yok çok şükür.. inşallah zorlanmadan geçilen sınavlardan olsun tüm kadınlar için 🙂
evet cielcim rabbim başka sıkıntı vermesin.keşke o zorlanmadan geçenlerden olsaydık ama geçti artık🙂zor olan şey güzeldir demekki bebeklerimiz güzel olcak🙂🙂
ne güzel hiç pes etmemişler aynen dediğin gibi bu bizim sınavımız herkesin ayrı derdi var demekki bizde bununla imtihan oluyoruz Allah büyük dert imtihan vermesin
....aile doktormuz ilaç yazmadı beni kadın dogum doktoruna gitmemi söyledi.çarşamba doktora gidiyorum birde dedi 2 .3 aya kalmaz gebelik oluşacak.hiç üzülmek gelmiyor içimden bilmiyorum neden.lavişim galiba ben bu ay adet olamıycam istersen sıl yada mayısın sonu yaz.
....aile doktormuz ilaç yazmadı beni kadın dogum doktoruna gitmemi söyledi.çarşamba doktora gidiyorum birde dedi 2 .3 aya kalmaz gebelik oluşacak.hiç üzülmek gelmiyor içimden bilmiyorum neden.lavişim galiba ben bu ay adet olamıycam istersen sıl yada mayısın sonu yaz.
aferin kızlar size asla vazgeçmek yok.azönce bi arkadaşla konuştum onların 4 senedir olmuyo kızda problem yoktu erkekte sperm yok denilcek kadardı ve hareketsizdi.doktor doktor gezdiler hep sonuç negatif.düşünsenize nerdeyse sperm yok.e o olmazsa zaten çocuk olmazki.şimdi başka bi doktora gitmişler doktor çok umutlu konuşmuş ilaçla spermi çoğaltmışlar.buay aşılama denicekler.inşallahta tutar.düşünsenize nasıl umut olur bizlere yaa.negüzel bakın 4 seneden beri olmıcak diyo doktorlar ama pesetmiyolar vede belkide şimdi olacak bebiş.gelde vazgeç buyoldan🙂
hapı yuttun desene🙂 herşeyde vardır bi hayır asicim demekki buay ilaç içmen gerekçekmiş.duaedelimde gelecek ay ya bebiş gelsin yada reglin zamanında gelsin.takma sakın kafana üzme kendini.hem o etrafındaki bebekli ailelerede takılma sakın unutmaki onlarında bi zamanlar yoktu bizaman gelicek ve sen kucağında bebeğin varken çocuksuz bi başka çift size bakıp özenecekler.bizimde 5 arkadaşız 4ününde 2 şer tane var.bi toplanıyoruz birtek bizde yok onlarınkine agucuk yapıyoruz.bide sırf iyiniyetlerinden allah sizede versin inşallah diyolar işte ozaman bizdede film kopuyo ama hiçbir zaman boynumu bükmem bu konuda.çünkü bu durum bi eksiklik değil bir sınav çok çalışırsak sınavı kolay geçeriz🙂
Selam ben yeni eve geldim. piknikteydik. Tahlil sonuçlarını öğrendim telle. Hcg 216 dan 1670 küsürlere çıkmış🙂 4 günde 8 katı artmış.Gene gelirim aranıza. Kimyasal gebelik korkum kalmadı artık. Öpüyorum hepinizi