selam kızlar nasılsız.hepinize güzel bol kazanclı hafta diliyorum.kızlar bu aralar fazla giremiyorum misafirlerim çok oluyor o kadar yorgunum ki.kızlar hafta sonu barmagmı kesdım fazla kanım gitdi :küstüm:şimdi işte yapamıyorum görümcem kaynanam yapıyo iyiki varlar.kaynanam sakın elini suya vurma diyor yaran açılır.bu unde yine doktora gitdik yine kan aldı bir daha bhcgye bakacaklar.saat 4 te sonuçları alıcaz bir şey çıkmazsa adet söktürücü yazacak doktor her halde.sizi çok seviyorum meleklerim.kendinize iyi bakın.....
kızlar selam. bugün eşim izinli, sabahtan sağlık ocağına gittik oğlan hasta gibiydi, hem onu gösterdik hem de ben tam kan tahlili hormon için ve hcg için verdim. yarın tatilmiş çarşamba alacağım sonuçları. Yazıları üstün körü okuyabildim. Asicim üzülme ya olacak ya olacak bebeiş içime doğuyor. defnem şafak 10 gün desene🙂 bekleriz beraber yanındayım. öpüyorum hepinizi.
selam kızlar nasılsız.hepinize güzel bol kazanclı hafta diliyorum.kızlar bu aralar fazla giremiyorum misafirlerim çok oluyor o kadar yorgunum ki.kızlar hafta sonu barmagmı kesdım fazla kanım gitdi :küstüm:şimdi işte yapamıyorum görümcem kaynanam yapıyo iyiki varlar.kaynanam sakın elini suya vurma diyor yaran açılır.bu unde yine doktora gitdik yine kan aldı bir daha bhcgye bakacaklar.saat 4 te sonuçları alıcaz bir şey çıkmazsa adet söktürücü yazacak doktor her halde.sizi çok seviyorum meleklerim.kendinize iyi bakın.....
ceylancım öncelikle geçmiş olsun 2 hafta önce bende kesmiştim fena bişey valla tahminedebiliyorum.dikkatet tabi su değmezse daha çabuk geçiyo.inşallah tatlım iyibir haber verirsin bize hemen sonuç alınca yaz bizede merakta bırakma.hakkında hayırlısı olsun.
kızlar selam. bugün eşim izinli, sabahtan sağlık ocağına gittik oğlan hasta gibiydi, hem onu gösterdik hem de ben tam kan tahlili hormon için ve hcg için verdim. yarın tatilmiş çarşamba alacağım sonuçları. Yazıları üstün körü okuyabildim. Asicim üzülme ya olacak ya olacak bebeiş içime doğuyor. defnem şafak 10 gün desene🙂 bekleriz beraber yanındayım. öpüyorum hepinizi.
evet canım 10 gün kaldı🙂 zaman ne çabuk geçmiş be daha yeni regl oldum sanki.eskiden daha zor geçiyodu kafaya takıyodum,sitres yapıyodum çünkü ondan heralde şim relaxım anlamıyorum ayın geçtiğini bide şimdi ben aşılamaya kararverdimya ondanda heyecanlıyım🙂 oğluşuna çok geçmiş olsun canım.inşallah sende istediğin sonuçları alırsın çarşamba
Defnecim lavisim canlarim cok teşekkur.Cok şukur iyiyim.Akşam yazarim.Asimelekcim doktora gitmene cok az kaldi sabr et desene ayni zamanda tedavi olucaz benim ilk adetmi duzene salacakla.Ne ise hayrlisi olsun.Şukr edelim yinede ciddi rahatsizlıkmız yok.
canım benim takma kafana maalesef yapıyoruz bişeyler.bak bende regl olursam bende yine klomen içicem o çokmu iyi bi hap aynı şey hormon.geçicek bu günler canımm🙂