günaydın canlarım herkese hayırlı haftalar diliyorum
🙂
ben hafta sonumda Tekirdağa eltimin yanına gittim küçük oğlunun ilk yaş gününü yapıyorlardı cumartesiden gittik yardım falan ettim
🙂 Allahım ne tatlı oğlu varya çocuğu sevgi yağmuruna boğdum resmen içime sokacaktım o derece yani iki gün boyunca emzirme dışında herşeyiyle eşim ve ben ilgilendim
uyuttum üzerini giydirdim çıkardım yemek yedirdim dışarı gezmeye çıktığımızda hep ben ilgilendim sanki benim çocuğummuş gibi ama çok güzeldi
🙂 eşim diyo hayatım iyi bakalım diye gelecek için prova yapıyorz lazım olcak bunlar bize diyo
ama onu her kucağıma alışımda dua ettim Rabbime yalvardım hepimiz için
hele eşimi görmeniz lazımdı anladım ki eşim bana ne kadar belli etmemeye çalışsada artık çok istiyor. oda beni öle görünce dua ediyor Rabbim hayırlısı ile bizede nasip etsin diye
🙂
ama çok yorgunum çok çalıştım hiç uyku uyuymadım misafirliğe gittiğimde malesef uyuyamıyorum ben
birde orda düştüm nerdeyse bacağım kırılacaktı
sonra ayağıma bişey battı ne battı bilmiyorum ama ayağım hala acıyor üzerine bastığımda canım yanıyor
🙁 nazara geldim
hee bide doğum günü için gelen akrabaların bazıları hemen yapmayın önce bunlar büyüsün sonra sizin yapın diyorlar bazılarıda yok yok beklemeyin yapın artık
bizde diyoruz yok daha var bizr
heee birde kilo aldım ben ama herkes hamileyim sanmış elin yüzün dolmuş hamilemisin diyip durdular
bu arada ben hala adet olmadım ilacımıda içmedim test de yapamadım ne olacak halim