Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

duyucak sesimizi meraketme attlım rabbim büyük.sen en azından hamile kalabildiğini biliyosun bu en büyük şansın.bende rahim kendini hazırlıyo diye biliyorum bu gecikmen ondandır gelecek ay bu iş oldu demektir🙂

lavisim bnmde yeni adet tarihim 19-20 mayis..bu arada bugünlerde giremedim fazla,hepinizi cok özledim kizlar..asimmm ne zamandir göremiorm sni,lavisimm,defnemmm...ve diger meleklerim..özlendiniz..
esas sen özlendin pelin nerelerdesin yaa daha sık gelmeye çalışşş🙂

sağol canım benim buay regl olunca kısmetse kesin yapıcam🙂

Günaydin kizlar nasilsiniz
günaydın canımm🙂

günaydın sevgi pıtırcıklarııııı🙂 ben c.tesi doktora gittim🙂daha önce yaptırdığım bütün testleri götürdüm onlardan başka yaptırmam gereken bi test yokmuş gerekeni yaptırmışım🙂 oh be rahatladım.bu doktorda aynı şeyleri söyledi herhangi bir problem yok dedi 1 ay daha takipmi yapalım direk aşılamamı dedi sonuçta çok beklemeye gerek yok 2 senedir beklemişsiniz dedi o an doktora ne diyim bilemedim takip olurum heralde dedim.ama eve gelince kafam karıştı neyi beklicemki 1 ay daha takiptede gün aşırı doktora gidicem aşılamadada e bari aşılama yaptırıyım şansımı deniyim diyorum.siz nedersiniz bi fikri olan varmı bişey söyleyinnn???
ayy ama içim çok rahatladı 2 senedir aynı doktora gidiyodum ve sonuç alamayınca içim daralıyodu şimdi başka bi doktora daha gidince içimdeki soru işaretleri gitti.bide çok kaderci bi doktor o tarafını çok sevdim.diyoki bi probleminiz yok sizde biliyosunuzki bir gün bi şekilde hamile kalıcaksınız oyüzden sakın kendinizi kasmayın sitres yapmayın.bukadar emin konuşunca içim ferahladı er yada geç allahın izniyle olacak yani🙂🙂🙂

günaydın cnmcımm sen zaten herşeyi yaptırmışsın ve bi problem yok diyosa artık aşılama dene istiyosan bence yani yapacak ne kaldıki problem yoksa başka

Maşallahh canım yaaa Allahım hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🙂 karnında çıktımı annesi

bende ağlamıştım
tekrar izlemek istiyorum 🙁

lavisim bnmde yeni adet tarihim 19-20 mayis..bu arada bugünlerde giremedim fazla,hepinizi cok özledim kizlar..asimmm ne zamandir göremiorm sni,lavisimm,defnemmm...ve diger meleklerim..özlendiniz..

canımmm ben aynı yaa bi değişiklik yok 1 aydır adet olamadım o var işte 🙁 sen nasılsın bakalım
bu arada bende çok özledim gerçi faceden seni takip etmeye çalışıyorum ama orayada hafta sonu hiç giremedim 🙁

bebeğim ben bugün itibariyle kesin olarak regl oldum o yüzden kan testi yaptırmadım önümüzdeki aylara bakıcaz artık

meleğimmmm hayırlısı olsun canım benim inşallah önümüzdeki maçda umarım gol atıcaksın

defnem bende seni merak etmiştim hemen sabahtan bakayım dedim. artık sende git gel git gel bir doktor kadar bilgiye sahipsin zaten
zaten stres bile gebeliğe engel diyorlar bir rahat bıraksanız kendinizi. 1 ay bekleyelim demesini bende anlamadım ama hani acaba bir ay içerisinde belki olabilir diye düşünmüştür aşılama olayına gelince bence doğru karar iki sene olmuş bütün herşey yapılmış bir aşılama kalmış oda inşallah hayırlısı ile sonuçlanır canım benim 🙂

kıslar biliyosunuzki 8 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 9. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1) yasmin nil......................
11 haftalık minik mercimeğimiz

2)Ciel..............................
9 haftalık minik mercimeğimiz

3) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm

4) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm

5)gonca 16...................... Bi hamişimiz daha oldu tebriklerrrrrrr

6)
tekgercegiim..................
Cnmmm tebrik ederimm

7)papatyam129.................Cnmmm tebriklerrrrr

8)dilekdenizi......................
Cnmmm tebriklerrrrr

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

ADET BEKLEYENLERİMİZ

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
???? (21 nisan d.g)

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

Ceylangözlü............................22 nisan ????

ece naz..............................27-28 nisan
????(20 mayıs d.g)

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs (11 mayıs d.g)

lavinnya...................................5 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

defne defne..........................10 mayıs (17 kasım d.g)

koyusiyah.............................12-17mayıs arası

almire...................................19 mayıs

pelinifl..............................19-20 mayıs

LaViNYaM.............................25 mayıs
(7 ocak d.g)

kardelen000.........................27 mayıs

melek24...............................27 mayıs(7 mayıs d.g)

shekerr hale..........................

essenn.................................. (12 ağustos d.g)

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

lavişimmmm and asişimmmm 🙂 bende aslında aşılama doğru karar diyorum içimde kalmasın tutar tutmaz rabbim bilcek ama ben yaptırmıştım derim🙂 takip denilen şeyi 3 kez yaptırdım 4.ye gerek yok bencede.regl olayım doktorumu arıyacağım.sağolun yaa kararsız gibiydim yardımcı oldunuz ortada kalmak çok zor iki fikir arasında şimdi o durumdan kurtuldum sisterlerim benimmm🙂🙂

günaydın canlarım herkese hayırlı haftalar diliyorum 🙂

ben hafta sonumda Tekirdağa eltimin yanına gittim küçük oğlunun ilk yaş gününü yapıyorlardı cumartesiden gittik yardım falan ettim 🙂 Allahım ne tatlı oğlu varya çocuğu sevgi yağmuruna boğdum resmen içime sokacaktım o derece yani iki gün boyunca emzirme dışında herşeyiyle eşim ve ben ilgilendim
uyuttum üzerini giydirdim çıkardım yemek yedirdim dışarı gezmeye çıktığımızda hep ben ilgilendim sanki benim çocuğummuş gibi ama çok güzeldi 🙂 eşim diyo hayatım iyi bakalım diye gelecek için prova yapıyorz lazım olcak bunlar bize diyo
ama onu her kucağıma alışımda dua ettim Rabbime yalvardım hepimiz için
hele eşimi görmeniz lazımdı anladım ki eşim bana ne kadar belli etmemeye çalışsada artık çok istiyor. oda beni öle görünce dua ediyor Rabbim hayırlısı ile bizede nasip etsin diye 🙂

ama çok yorgunum çok çalıştım hiç uyku uyuymadım misafirliğe gittiğimde malesef uyuyamıyorum ben
birde orda düştüm nerdeyse bacağım kırılacaktı
sonra ayağıma bişey battı ne battı bilmiyorum ama ayağım hala acıyor üzerine bastığımda canım yanıyor🙁 nazara geldim

hee bide doğum günü için gelen akrabaların bazıları hemen yapmayın önce bunlar büyüsün sonra sizin yapın diyorlar bazılarıda yok yok beklemeyin yapın artık
bizde diyoruz yok daha var bizr
heee birde kilo aldım ben ama herkes hamileyim sanmış elin yüzün dolmuş hamilemisin diyip durdular

bu arada ben hala adet olmadım ilacımıda içmedim test de yapamadım ne olacak halim

cnmm benimm kıyamam sana benn ne güzel prova yapmışsınız bak inşş hazırlıklı olacaksınız bebek gelince bu arada eltin nasılmış :hıh:
neyse cnm benim inşş bacağında bişi yoktur Allah korumuş kuzum yaaa

cnmm benimmm son karar senin ama iyi karar yani beklemeye ne gerek var beklemişsin zaten eğer benimde şartlarım uygun olsa şimdi yaptırırım ama demekki beklemek lazım hayırlısı diyelim ama senin inşş bu sefer olacak kuzum