defnecim inşallah canım kaç gündür dua ediyorum Allahım varsa bebeğimi bana bağışla diye
sizlere de o kadar çok dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
aa melekkkk silik mi çıktı yaaa git kan versene meleğimm hadi 9.hamişimizi seni çıkaralım ne güzel olur yaaa ayy heyecan yaptım inşallah hakkında hayırlısı olur bitanem
kızlar yaaa beni reglime 13 gün var sanki heran olcakmışım gibi bi ağrı var karnımda yaaa🙁 heray regl olcağım gün yada birgün öncesi olurdu bu ağrı çok tanıdık geldi.ama şimdi daha 13 gün var anlamadım bişey😕 hani üşütüncede ağrı olur ama bu öyle değil regl ağrısı.çünkü ben regl olcağım zaman sadece kasıklarım ağrımaz komple karnım ağırır böyle içten içten.nedendir acaba?????fikri olan varmı.
defnem bencede yumurtlama olabilir bu ağrının sebebi helede ayaklarını üşüttüysen daha çok ağrın olur canım akıntın varmı nasıl bir akıntın var kuzum gerçi sen daha iyi bilirsin benden tecrübelisin nede olsa
melekkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben pazara kadar nasıl bekliycem yaaaaaaaaaaaaa
asicim tahminen yumurtluyorum galiba evet akıntım var canım karbeyazz🙂 aman yaa heray ayrı bişey farkediyoruz zaten bişeyin olduğu yok.herşey olcağına varıyo.rabbim hayırlısını kısmet etsinde başka bişey istemiyorum zaten.
defnecim inşallah canım kaç gündür dua ediyorum Allahım varsa bebeğimi bana bağışla diye
sizlere de o kadar çok dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Hmm ozaman yapacak bişey yok dadlum bekliycez hayırlısı olur inşallah ne diyelim dimi inşallah pazar akşam siteye girdiğimde güzel haberi vermiş olursun bize
asicim tahminen yumurtluyorum galiba evet akıntım var canım karbeyazz🙂 aman yaa heray ayrı bişey farkediyoruz zaten bişeyin olduğu yok.herşey olcağına varıyo.rabbim hayırlısını kısmet etsinde başka bişey istemiyorum zaten.
tatlım yakı için geç kalmış olabilirim çünkü bugün reglimin 15.günü 12.günü yumurtlamışta olabilirim ogeceden olası bi gebelik oluşmuş olabilir zararı olmasın sonra gelecek ay 11.gün yakıyı kullancam canım