Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

günaydın canım her şey yolunda çok şükür sen nasılsın.
seninde cuman mübarek olsun.herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım🙂 çabuk topladın kendi eferin sana🙂 dün akşam çok zayıfım ondanmı olmuyo demişsin gerçi yakışıklım çok güzel cevapvermiş bende aşırı zayıf olmanın yada aşırı killolu olmanın gebeliği zorlaştırdığını biliyorum.mesela ben 1.78 boyunda 65 kiloyum geçen sene 57 kiloydum zayıftım baya şimdi 8 kilo aldım ohh iyi oldum🙂 belkide hamişliğe faydası olur.sen yediğin haldemi kilo alamıyosun yoksa iştahınmı yopk cnm??

ayy canım ya ne güzel şeyler bunları yaşamak🙂 rabbim mis kokusunu gül yüzünüde kısmet etsin inşallah🙂 hiç sorma benimde kayınvalidem dörtgözle bekliyo bazen diyorum hadi annemin ilk torun olcak ama senin 5.torun olcak bune heves ne heyecan diyorum ama senden başka hepsinin yeri ayrı diyo.eşin şuan yürümüyodur uzun bi süre uçar o neyerde ne gökte derler ya o hesap🙂

ben yediyim halde kilo alamıyorum.bazen bana iyisin diyolar boy 165 kılo 43 olması ıyı değil. ama bence.iştahım bir oluyo bir olmuyor.bu ay hiç bir şey yiyemedim.kilo almam çok zor ya

yav güzelim nasılsa alırsın merak etme. birgün gelecek sende bizim gibi kilo alamıyorum diyenlere gıcık olacaksın🙂 sen arkadaşımsın sana gıcık olmam bu arada🙂