dilekdenizi Daimi Üye Üye 26 Nisan 2012 #4.261 dikkatli bakın sizde görecekmisiniz. bu kez fotoda belirdi biraz
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 26 Nisan 2012 #4.265 cnm kan testi yaptırsana ben böyle silik yakalasam hemen koşardım hastaneye
ASİMELEK Daimi Üye Üye 26 Nisan 2012 #4.266 dilekkk sen resmi bana gönder faceden ben buraya ekleyeyim canım ben pek bişey göremiyorum 😕
ASİMELEK Daimi Üye Üye 26 Nisan 2012 #4.267 evet kuzum yaaa kan testi yaptırsana bu kadar teste neden silik çıkıyo elbet bir nedeni olması gerekmez mi
evet kuzum yaaa kan testi yaptırsana bu kadar teste neden silik çıkıyo elbet bir nedeni olması gerekmez mi
dilekdenizi Daimi Üye Üye 26 Nisan 2012 #4.268 işte fotoda öyle çıkıyor.ama çıplak gözle çok belirgin
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 26 Nisan 2012 #4.269 dilekdenizi' Alıntı: avatar resmi yaptım eklemeyi beceremedim de:🙂 Genişletmek için tıkla ... hızlıresimyükle yaz google ilk cıkana tıkla ordan browseden resmi sec ordan boyutunu sec sonra yükle de orda cıkan forum için link yazar onu copy yap buraya yapıştır olur hem daha büyük görünür
dilekdenizi' Alıntı: avatar resmi yaptım eklemeyi beceremedim de:🙂 Genişletmek için tıkla ... hızlıresimyükle yaz google ilk cıkana tıkla ordan browseden resmi sec ordan boyutunu sec sonra yükle de orda cıkan forum için link yazar onu copy yap buraya yapıştır olur hem daha büyük görünür
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 26 Nisan 2012 #4.270 2 dk sürmez bile yap bakim resimi ykle buraya büyük görelim