dilekdenizi Daimi Üye Üye 25 Nisan 2012 #4.112 ben şuanpenceremden böyle bir manzaraya bakıyorum canım
defne defne Hamiş Melek 25 Nisan 2012 #4.114 dilekdenizi' Alıntı: ben şuanpenceremden böyle bir manzaraya bakıyorum canım Genişletmek için tıkla ... çok şanslısın dilekçim ozaman kıymetini bil ben valla şuan pencereden klasik istanbul trafiğine bakıyorum
dilekdenizi' Alıntı: ben şuanpenceremden böyle bir manzaraya bakıyorum canım Genişletmek için tıkla ... çok şanslısın dilekçim ozaman kıymetini bil ben valla şuan pencereden klasik istanbul trafiğine bakıyorum
defne defne Hamiş Melek 25 Nisan 2012 #4.117 suzuu' Alıntı: bana niye kimse cevap vermiyo zaten sıkıntdan patlıcam Genişletmek için tıkla ... ne oldu suzucum niçin patladın buradayız tatlişkom süleee🙂
suzuu' Alıntı: bana niye kimse cevap vermiyo zaten sıkıntdan patlıcam Genişletmek için tıkla ... ne oldu suzucum niçin patladın buradayız tatlişkom süleee🙂
defne defne Hamiş Melek 25 Nisan 2012 #4.119 suzuu' Alıntı: hava cok güzel kocamla gezmek vardı şimdi Genişletmek için tıkla ... ooo derdimiz anlaşıldı kocanı özlemişin sen bende bizi sandımdıı
suzuu' Alıntı: hava cok güzel kocamla gezmek vardı şimdi Genişletmek için tıkla ... ooo derdimiz anlaşıldı kocanı özlemişin sen bende bizi sandımdıı
defne defne Hamiş Melek 25 Nisan 2012 #4.120 valla lavişim orası neresi bilmem ama ben işte orda olmak istiyorum yaaa nersiyse götür beni orayaa yütfennn
valla lavişim orası neresi bilmem ama ben işte orda olmak istiyorum yaaa nersiyse götür beni orayaa yütfennn