canım çok üzüldüm geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum o acıyı ben ikikere yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın allah sabır versin banada 8 gün oldu şimdi biraz daha iyiyim ama elbette aklına gelince için sızlıyor yalnızca hamile kalmak yetmiyor rabbim hayırlı ve sağlıklı kucağımıza alıp analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin kaybettiğimiz bebişlerimiz bizi cennet kapısında bekliycekmiş öyle duymuştum inş öyle olur
ahhh canım ablammm doğru diyosun bebek istemek yetmiyor Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak analı babalı büyütmek nnasip eder
Günaydin kizlar nasilsiniz dün doktora gittim ve
in kalbi atiyodu cok güzel bir duyguydu onun hizli kalp atisini görmek ve 6 hafta 3 günlük oldu bugun ins Allahim bütün isteyen herkese bu duygulari yasatir...
oyyy yerimmm ben o pıtırcığı annesi Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ne güzeldir demi kalp atışlarını duymak
Ben bugun hastaneye gidecem beta hcg yaptırmaya.O kadar cok korkuyorum hem cok heyacanlıyim.Ruyamda bana bir şeyler söylüyodular inşeallah hayrlı olur.Nolur dua etın
ayy canımmmmmmm hadi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel bakalım dualarım seninle bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar günaydınnnn,
Ceylan gözlüm inşallah bebişin gelmiştir.
Bende dün doktoruma gittim..7 günlük gecikmenin sebebi kist miş..(adetin 3.günü gittim)Basit kistlerim oluşmuş.klomene vücudum çok tepki vermiş ve çatlamamış..bu ay;ginera doğum kontrol hapı verdi.,kistleri eritmesi için.yani bu ay pas geçiyoruz.Hayırlısı olsun bakalım..adet olunca yine 3.günü gidicem ve klomenin sayısını düşürecek..Ben artık çok takmıyorum..Hayırlısı ne zamn olursa Rabbim ne zaman verirse.
ayyy essencimm yaaa kısmet işte ama basit kistse korkma doğum kontrol hapı ile erir ama benim bildiğim antibiyotik vermleri gerekmez mi yaa
ama inşallah hayırlısı olur canım Rabbimin bildiği vardır o nezaman uygun gördüyse ozaman nasip eder takmamak en güzeli