Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Kızlar günaydınnnn,
Ceylan gözlüm inşallah bebişin gelmiştir.

Bende dün doktoruma gittim..7 günlük gecikmenin sebebi kist miş..(adetin 3.günü gittim)Basit kistlerim oluşmuş.klomene vücudum çok tepki vermiş ve çatlamamış..bu ay;ginera doğum kontrol hapı verdi.,kistleri eritmesi için.yani bu ay pas geçiyoruz.Hayırlısı olsun bakalım..adet olunca yine 3.günü gidicem ve klomenin sayısını düşürecek..Ben artık çok takmıyorum..Hayırlısı ne zamn olursa Rabbim ne zaman verirse.

günaydın kızlar hayırlısı neyse o olsun hayatımızda ceylan gözlü inşllh mğjdeli bi haberle gelirsin buarada rüyanıda merak ettim cnm

ceylangözlüm sakin ol korkma sakın rabbim tez zamnda nasip eder inşallah.biz hamişler olarak her daim dua ediyoruz isteyen herkese rabbim tez zamanda nsip etsin diye.kendine çok ii bak allaha emanet ol

canımmm benimm hoşgeldinnn
özledik valla yahu
ttnet bağlatman çok iyi olmuş ama ben mayıs ayında ttnetimi kapatıp vına geçicem aboneliğimiz doluyo :hıms: canım hakkında hayırlısı olur inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyorum bitanem

masallah hiziniza yetisilmiyorki..ben de hergun roman okuo gibi sizleri okuyorum 🙂 dizi tadinda hergun🙂🙂

dizi tadın damı
ayyy yerimm ben seni yaa

ayyy lavişimmm inana hep aklımdasın tatlım yaa dualarım seninle inşallah bebişin tutunmuştur annesi Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim

canım rüyan güzel geçen gün defnede aynen öle bir rüya görmüştü lavişim yorumlamıştı seninkisi de güzel hayırlara vesile olur inşallah bitanem

canim yasin okuyorsan arkasindan da ismi azam duasini oku,her dilek icin ozellikle cuma gunleri okunan bir dua,ben iki aydir haftada 2 gun okumaya calisyrm yasinle birlikte birisini cumaya denk getiriom......canimmm insallah yaa...

ismi azam duası nasıl bir dua papişimmmmmmm 🙂

Günaydin kizlar nasilsiniz dün doktora gittim ve
in kalbi atiyodu cok güzel bir duyguydu onun hizli kalp atisini görmek ve 6 hafta 3 günlük oldu bugun ins Allahim bütün isteyen herkese bu duygulari yasatir...

ayy takcim ne güzel ALlah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin kuzum yaa

Günaydin kizlar.Neler olmuş burda tatlıbelam sana göre inan çok üzüldüm.Canım sabret inşeallah sıkintiların gider.Kecmiş olsun

Ben bugun hastaneye gidecem beta hcg yaptırmaya.O kadar cok korkuyorum hem cok heyacanlıyim.Ruyamda bana bir şeyler söylüyodular inşeallah hayrlı olur.Nolur dua etın

hadi hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum cnmm rğyanda hayr olsun inşş cnmm

Lavişim beni listeden atıver 🙂

yaaaaa niyeee seni listeden cıkatıyorum yaaa dur işte orda bi zararı yok ya
bu arada demek kisttenmiş inşş atarsın biran önce cnm benim

günaydın kızlar hayırlısı neyse o olsun hayatımızda ceylan gözlü inşllh mğjdeli bi haberle gelirsin buarada rüyanıda merak ettim cnm

ececim h.g cnmm nasılsın

kıslar yaa dün eşim tatildi benimde 23 nisanda okulda calıştığı için tatil yapamadı 24ünü tatil yapmışlar öle yani bizde tatilimizi yaptık diyelim dışarı filan cıktık 🙂