Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım ümitlendirmek istemem ama aynı belirtiler bendede olmuştu ve hamile olduğumu öğrenmiştim 🙂 inş hamişsindir inşallahhhhhhhh 🙂

insallah canim insallah...bol bol dua edelim,,canim ismi azam duasini hergun oku birde dilek dualari var onlarida oku bitanem .insallah....

ay benimde günüm yaklaştı inşllh varsa olmam yoksada gecikmeden olurum bu arada sürekli baş agrısı çekiyorum bu aralar ilaçta kullanmak istemiyorum bilmiyorum bakalım ne olcak halimiz inşllh meleklerimiz bekletmeden gelir bide sizede anlatmadan yapamııycagım rüyamda bebegim olmuş ve emziriyordum resmen gögsümden süt geldigini gördüm bebegimide emziriyordum ay çok güzeldi ya

benimde bi kaç gün önce kahve rengi akıntım çoktu bugünde sürekli koyu beyaz renkte akıntım oluyor kasıklarıma ara ara batmalar oluyor ya bilmiyorum belkide psikolojik benimki

sağol cnm yaaa inşallah.izmi azam duası dilek içinmi okunuyor.yasin okuyorum bide onları okuyim cnm..inşallah vesile olursun.

canim yasin okuyorsan arkasindan da ismi azam duasini oku,her dilek icin ozellikle cuma gunleri okunan bir dua,ben iki aydir haftada 2 gun okumaya calisyrm yasinle birlikte birisini cumaya denk getiriom......canimmm insallah yaa...