Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

bunlar benden sana asiimmmmm

Bebişkommmmmmmmmmmmmmmm
teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

off laviş nerdesin ya bak merakta bıraktın bizi aşk olsun

bende merak ettim harbiden yaaa

hadi fıstıklar yarın kısmetse görüşmek üzere ben kaçtım esen kalın

mutlu akşamlar tatlişkommmmmmmmmm çok öpüyorummmm seniiiiiiii yarın görüşmek üzere

selam kardeşlerim ben geldim nasılsız canlarım baya zaman oldu giremiyordum şukur ttnett baglatdım bugun acdılar.kızlar o kadar özlemişdimki sizi.cok şukur ben olmadımda 1 hamişmizde olmuş tebrik ediyorum,...lavişim,asişim, defnecim koyusıyahcım nasılsız kızlar.hamışler sızden nbr nasıl gidiyor hamişlik bebişler nasıllar.bundan sonra rahat rahat gire bılecem.vınndan canım kurtuldu...eee bana gelınce ben adet olmadım hala..5 aydı duzenlı adet oluyordum.belırtı olarak afedersiz fazla beyaz ayran gibi akintı,sol tarafta bir tuaf ağri ağrı gibi deyilde batma gibi bir şey kendimden nasil bir şey anlamıyorum,birde ayaklarda cok yorğunluk başka bir şey yok..test falan yaptırmadım bugun 2 gun geçti....ama ümit etmiyorum...

cok sagol canim,burda dr.bi ilac onerdi onu aldik,hepsinin etken maddesi acetaminophen mis...

insallah canim kotu bi yan etkisi olmaz🙁 dedigin gibi olur.

canim Allah bur-ay in sabrini bol versin ama her ser de bi hayr wardr,zaten bebeklerde ilk 3 ayda boyle bi durum olursa,bu kromozom eslesmesi sirasinda olusan bir hatadan oluyormus ki eger embriyo bu sekilde buyurse anormal,hasta dogumlar oluyormus...bende ekim ayinda boyle bisey yasadim🙁 birisi bana dedi ki
llah kusursuz yaratmak ister...🙁 aslinda hersey mucize ve elde hicbisey yok,tamamen teslimiyet🙁