Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

dilekcim yok henüz bişey adet günüm yarın ama henüz adet belirtilerim yok arada bir sol kasıkta batma oluyor ama hemen geçiyor hani adet ağrısı giibi sürekli değil. ama olsam da canımı sıkmayacağım. düzenli kontrollere gidicem herşeyi yapıcam doktorun söylediği ama olmazsada canımız sağolsun napalım. Allah inşallah bize o güzel duyguyu tattırır ve ben de bir gün burdan kızlar hamileyimmmm diye duyururum herkese sevincimden😀

tabikide tatlım neden olmasın bizde dicez kocakoca harflerle.okadar uğrşıyoruz rabbim bizide sevindirecek emin ol

sağol canım asimm. işin aslı umutsuzunm çünkü kanda baktırmıştım kesin oluyor biliyorsun ama hayırlısı belki bir süpriz de yapabilir meleğim bana

meleğimmm yok öle mutsuz umutsuz olmak bitanemm herşeyin hayırlısını dileyelimm kuzum Rabbim vermiyorsa vardır mutlaka bir sebebi

kizlarrrr adet oldum
cokk kötüyüm,karnimda cok agrio..sabah bi ümit baktim hala olmamistim..ama sonraaaa
valla bende umut filan kalmadi..olmuyo yaaa...

oyyy pelinim yaa üzülme ne olur bunda da vardır bir hayır. bence adet olanlar adet olduklarına bile şükretmeliler bak bana ben yaklaşık 20 gündür adet olamadım bu hep böle devam etti
oyüzden haline şükret bitanem
gelecek maçlara bakcaz tamam mı

neden varız tatlım moral bozmak için değil moral bulmak için 🙂

benim moralim kaybolmuş defnemm bulabilirmisinnnnnnnnnnnn