Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

çokkk teşekkür ederimmm bitanemmmm aminnn inşşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlı sağlık bir evlat 🙂

slm canlar günaydın...nabersiniz .teste son 7 gün kaldı ama inanılmaz sancım var.anlatamam yani.bakalım artık inş bebiş sancısıdır diye umud ediyorum neyse hepinizi kocaman öptmmmmmmmmmmmmmmm

lavinyammmm çok merak ediyorum seni hadi inşallah hayırlısı ile güzel haberler verirsin bize canım stres yapma diycem ama elinde değil biliyorumm nasıl da heyecanlıısındır şimdi ki inşallahh Rabbim diliyorum hayırlı haber vermek nasip olur bizlere

canımmmm çok geşmiş olsun eşin terleyip üşütmüş olabilirmi hani belki o yüzdende ağrısı vardır bol bol ov ensesini Rabbim inşallah bu sesinize kulak verirde çok bekletmeden nasip eder inşallahh yavrunuzu hayırlısıyla

anaaaaa benim rahim senelerdir kendini hazırlayamadı mı ki acaba
ben kendimi bildim bileli hep gecikiyo hiç gününde olmuyo yaaa üfff püfff off yani

canım çokk çok geçmiş olsunnn inşallahh önemli birşeyleri yoktur bununla atlatmış olun yardıma muhtaç birne sadaka verin canım başınızın gözünüzün sadakası olsun inşallah hem arkadan çarptıkları için suçlu onlar üzülme sende

Günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm

Dün 23 nisandı o yüzden bizede tatildi
eşim pazar günü doğum günüm için hiç birşey yapmadı sadece sabah elinde çiçekle geldi :hıh: bende bütün gün trip attım ama sonra kendini affettirdi
güzelce tatil yaptık bana hediyeler aldı gezdik tozduk ohh bütün sinirim stresim gitti
ama bugün çok yorgunum uykum var

birde pazar günü film izledik çok güzeldi yaaa tam benlikti hamilelik üzerine bir filmdi sizede öneririm kızlar filmin adı Mutlu bir olay
gerçekten keyif alarak izledik eşimde çok beğendi sizde izleyinnnnnnnnnnnn

bu arada ben eşime aşığım yaaaaaaaa:hıms:
aşkitomu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eminim oda seni çok seviyoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr🙂 tatilinize ne güzel geçirmişiniz hem keyifli hem romantik eferin size hep böyle mutlu olun inşallahhh canımmm

hheee sölemeyi unuttum ben halaa adet olmadım yaa
pazar sabahı test yaptım ama negatif çıktı güya eşime süpriz yaparım diye düşünüyodum ama fos çıktı
ne adet belirtim var nede gebelik en iyisi söktürücüyü bugün alıyorum öfff sıkıldım artık
neyse moral bozmak yok çok mutluyum

he bu arada yumurta takibi nasıl yapılıyor kızlar bilen var mı ? hergün mü gitmek gerekiyor ?

günaydın herkeseeeee
yarın büyük gün adet günüm. şu an hiç bir adet belirtim yok henüz 4 gün önce kanda baktırdım negatif çıkmıştı o yüzden kırmızıları bekliyorum. ama bu aydan itibaren polklinikten takipli olmaya karar vermiştim. daha planlı çalışlacağım inşallah olur eğer olmazsa Allah büyüktür nasip ettiği zaman bebişime kavuşurum inşallah. şimdilik benden bu kadar çok yoğun hastane bugün fırsat buldukça sizlere katılmaya çalışacağım
herkesi çokkkkkk öpüyorummmmmmm

hadi bakalım inşallahh gelmez kırmızılar da bize güzel haber verme şansını yaklarsın kuzum Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah