kıslar biliyosunuzki 8 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 9. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
1) yasmin nil......................9 haftalık minik mercimeğimiz
2) bur_ay................. 7 haftalık minik meleğimiz
3)Ciel.............................. 8 haftalık minik mercimeğimiz
4) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm
5) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm
6)gonca 16...................... Bi hamişimiz daha oldu tebriklerrrrrrr
7)tekgercegiim..................Cnmmm tebrik ederimm
8)papatyam129.................Cnmmm tebriklerrrrr
ADET BEKLEYENLERİMİZ
ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan ???? (21 nisan d.g)
suzuu.....................................8 nisan ????
gul-guzeli............................ 13 nisan ????
dilekdenizi..............................20 nisan ????
Ceylangözlü............................22 nisan ????
pelinifl.....................................23 nisan ????
melek24..................................25 nisan (7 mayıs d.g)
ece naz..............................27-28 nisan (20 mayıs d.g)
kardelen000............................28 nisan
yakışıklım...........................2-3-4 mayıs (11 mayıs d.g)
lavinnya...................................5 mayıs
selamet..................................6 mayıs
alas..............................5-6-7-8 mayıs
fatma2...................................8 mayıs
defne defne..........................10 mayıs (17 kasım d.g)
koyusiyah.............................12-17mayıs arası
almire...................................19 mayıs
LaViNYaM.............................25 mayıs (7 ocak d.g)
shekerr hale..........................
essenn.................................. (12 ağustos d.g)
Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!![
lavinyacım ben malesef bebişimi kaybettim beni hamişler listesinden çıkarırmısın çok kötüyüm şu anda kendimi toparlayan akadar uzuuuuuun bi süre olamam buralarda inşallah geri geldiğimde bütün bebek isteyenlerin hayırlı haberlerini alırım bu arada yeni hamişler varmış tebrik ederim hepsini Allah tamamına erdirsin inşallahAllah düşmanıma vermesin derler ya öyle bi acı yaşıyorum şu anda 4 gün oldu bebişimi kaybedeli bi taraftan sancım hala devam ediyo diğer taraftan içim yanıyo sanki dedim ya Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın iki aylıktı bebişim ama ne farkederki o da benim bi parçamdı işte hamiş arkadaşların Allah bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
cnmm nasıl oldu yaaa cok üzüldüm kıyamam sana yaaa nasıl oldu bebeğimm nasıl üzüldüm anlatamam cnm yaaa Allahım sabırını versin kuzumm nasıl cıkaracam seni şimdi listeden ben ayy cnmm yaa üzülme inşş daha olur bak nasılsa hamiş kalabiliyosun kuzum benim yaaa
Lavinyam çok çok geçmiş olsun canım. inşallah motordakilerde de eşinde de bir şey yoktur.Küçük kazalar büyükleri önler derler. Umarım öyledir bebeğim.Ben hala adet olmadım.Biraz önce ERlly detection diye bir kaset test yaptım. İkinci çizgi ilkiyle beraber belirdi. fakat çok açık pembe. Gene güvenemiyorum canım.Malum öncede gördüm ben bu çizgileri ama fos çıktı. Öpüyorum hepinizi
cnmm cok sağol Allah razı olsun cok şükür bişi yok motordakiler suclu olmalarına ragmen eşim almış götürmüş hastaneye ilaclarını almış ceplerine paralarına kadar koymuş ayy cok korkmuştum yaa gelince bi güzel de fırca cektim valla
ama eşim suclu değil yani tabi en önemlisi cana gelmemiş cnmm kan testi yaptırsana sen bi silik cıkmış diyosun bende meraklandım şimdi
asimmm nerde yaaaaaaaaaaa.......
evet asişimmm nerdesin kuzum sen bugün hiç göremedim senii