Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kıslar biliyosunuzki 7 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 8. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1) yasmin nil......................
9 haftalık minik mercimeğimiz

2)Ciel..............................
8 haftalık minik mercimeğimiz

3) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm

4) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm

5)gonca 16...................... Bi hamişimiz daha oldu tebriklerrrrrrr

6)
tekgercegiim..................
Cnmmm tebrik ederimm

7)papatyam129.................Cnmmm tebriklerrrrr

ADET BEKLEYENLERİMİZ

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
???? (21 nisan d.g)

suzuu.....................................8 nisan
????

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

dilekdenizi..............................20 nisan ????

Ceylangözlü............................22 nisan ????

pelinifl.....................................23 nisan ????

melek24..................................25 nisan (7 mayıs d.g)

ece naz..............................27-28 nisan
(20 mayıs d.g)

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs (11 mayıs d.g)

lavinnya...................................5 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

defne defne..........................10 mayıs (17 kasım d.g)

koyusiyah.............................12-17mayıs arası

almire...................................19 mayıs

LaViNYaM.............................25 mayıs
(7 ocak d.g)

shekerr hale..........................

essenn.................................. (12 ağustos d.g)

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

buray cığım cnmm bebeğini kaybettiği için üzülerek listeden cıkardım ALlah sanır versin kuzum inşşş yine hamiş kalacaksın üzülme nolurr

hoş bulduk canlarım bu arada eşimin tahlilide iyi bendede sorun yok bu ay yumurtladığım günde ilişkiye girdik ama kızlar ilişkiden 2 gün sonra acayip belim ağrıyo ve sağ kasığımda batma şeklinde ağrı var ve adedime 12 gün var göğüslerim şişti vede ağrıyo gebelik olabilirmi acaba

ugur meleklerim,
sizleri cok seviyorum,guzel dilekleriniz icin cok tesekur ederim,Allahim insallah herkese yastsin hamileleik telaslarini,..gecen bikac gun cok giremedim nete kimi melekler hastalanmis🙁cok gecmis olsun onlara....kizlar bende de mide bulantisi ve dis agrisi hayatimi allak bullak etti,en son dayanamayip bi AGRI KESICI aldim,Dr.al dayanamazsan demisti ,dis agrisi berabt biseymis
(ilac aldim diye de vicdanim sizlio ama geceye kadar dayandim ve gece daha da arrti)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
birde kizlar,ben sizlere ABD den yaziyrum ve aramiizda 8 saat fark var,bu yuzden sizler netteyken ben uykunun en derin kisminda oluyorum yada tam tersi..o yuzden siz butun sohbetleri yapip bitirdignizde ben de gunun ozeti olarak okuom onlari,eger arada soru sorup benim cevaplamadigim varsa ozur dilerim gercekten cunku sayfa sayfa takip etmek zor oluo...
kizlar bu baslikla hep guzel seylerimizi paylasiriz insallah...hamile listemizin en kisa zamanda dolmasi dilegimle..........

Papatyam orda minoset bulma şansın var mı? Ben de hamileyken diş ağrısı çekmiştim.Dr minoset vermişti. o bebeğe zararı olmayan bir ağrı kesici.Eğer yoksa etken maddesine bakalım. Aynı özelliklerde başka bir ilaç iç bari olmaz mı? Böylece için rahat eder.Hem korkma bebekler ilk 2 aya ladar kendilerini koruyabiliyorlarmış.Bizler gene de dikkatli olmalıyız ama üzülme.

2.çizginin ilkiyle beraber hemen belirmesi açık pembede olsa çok olumlu dilekçim günün zten geçti.idrar testleriyle uğraşma kan testi yaptır hemen hem bizi merakta bırakma hem kendinde emin ol🙂

canım tahlil sonuçlarına sevindim🙂inşallah ağrın bebiştendir tatlım🙂bukadar erken kendini belli edermi bilmiyorum ama tahminimce sen tam 14. gün yumurtluyosun bebek oluşumuda eğer varsa ilişkiden 48 saat sonra başlıyo diye biliyorum neyseki çok yok ya 12 güncük kalmış yapçak bişey yok heyecanla beklicez🙂

bur-ay cım canım okadar çok üzüldümkü anlatamam ama inanıyorumki rabbim sana sabrınıda vericek🙁 hamiş listesine biri eklendiğinde sevinçten uçuyoruz ordan birinin eksilmesi birtane umut dalının kırılması gibi bişey.ama nevarki her dal kırıldığı yerden tekrar yeşermeye başlıyo.inşallah allahım sana tez zamanda bir evlat vericektir vede busefer kucağına almak nasip olcaktır.inanıyorum canım.çok geçmiş olsun sakın kendi heder etme istediğin an buraya yanımıza gel içini dök biz burda olucaz...

Defne cim seni bizim melek yaptıkları kadar var hızır gibisin.İnsan buraya yazınca bir cevap bekliyor. Aslında çoğumuz iyi ya da kötü cevapları biliyoruz ama paylaşmak çok rahatlatıyor.Ya bu ay 3 kez kan testi yaptırdım canım en sonuncu 18 Nisan olunca korkuyorum inan. Annem bile hehe ikide bir teste para veriyorsun diyor🙁

ya burda iyi kötü bişeyleri paylaşmak için varız yoksa burda işimiz ne 🙂 ya aslına bakarsan diğer testleri çok erken yaptırmışsın bu yorar insanı varsa bile çıkmıcak tarihler onlar 24-18=6 🙂 1 hafta olmuş nerdeyse yaptıralı o günkü çıkan sonuç hükümsüzdür
valla bana sorarsan git hemen sonkez bir test daha yaptır sonrada akışına bırak tahminimce zaten başka teste ihtiyacın olmıcak🙂