Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Allah bu güzel konusmalarini görüordur cnm..insallah dedigin gibi olur..cok istiyoruz hepimiz..ve insalllah en kisa zamanda bebislerimiz gelir..

defnem kız aşk olsun sormam mı ben hiç canım benim sen cevap yazarken sormuşum kaslarım ağrıyo hemen cevap yazamıyorum
geçmiş olsun canım ya gez tabi canım ya
ben hafta içi sınav haftam olduğundan iyice dinlendim ama yine de geçmedi nasip çekmem gerekiyormuş sürpriz misafir yoldan geliyorlar hayır diyebileceğim insanlar değil idare edicez artık

aynen canım.çevredeki insanlarla herseyi konuşamıyorsun.o yüzden böyle arkadaslıklar daha güsel çünkü içini rahatlıkla dökebiliyosun.

canım ya çevremizdekilerin çoğu herşeye kendi penceresinden bakıyor ondan biz burda o kadar güzel şeyler paylaşıyoruz ki başkalarının ne düşündüğünü de dikkate almaya çalışıyoruz ben kimseyi yargılamazdım önceden de, vardır bir sebebi derdim geçerdim, ama ufkum genişledi burada insanların dertlere bakış açısını gördükçe daha bir anlayışlı oldum diye düşünüyorum önceden daha az dua ederdim artık bizim için tüm bebiş isteyenler tüm sıkıntı çekenler yüreğinde ne olduğu önemli değil bir isteği olanlar için dua eder oldum inşallah rabbim kabul eder dualarımızı😀