Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ece aynen yaaaaa.bi msj gönderiyorum sonra kaç sayfa birden yazı görüyorum kızzzzz.şaka gbi haaa nekadar hızlısınız anacım.kızlar bugün iğnenin 5.günü teste kaldı 10 günnnnnn.dualarınızı bekliyorum.bugün müsait olanlar bana 1 tane yasin okuybilirmi acaba.adım fatoş benim niyetime....öpüyorum sizi

ayy kıslar yaa kocişim aradı cok halsizmiş yazık yaa ayy kendimi suclu hissediyorum canımıniçini hasta ettim iyimi
gelip koynuna girecem ısıt beni diyo cezalıymışım
ay laviş benimkide arıyo başı ağrıyomuş akşam ona yıkanda yat dememişim sabah yıkanmış rüzgar çarpmış oda benim yüzümden hasta olmuş
sevgiliyken kız sana hasta oluyorum derdi evlenince harbi hasta oldu adam

anam kızlar oku oku bitmiyor ya hızınıza valla yetişilmiyor ya
hoşgeldin fıstık🙂 nasılsın.valla öyle biz artık jetgiller olduk 2dk. ayrılan 2 saat okuyo🙂

anamm kimler gelmişşşşşş

canımmm hayırlı sonuçlar al inşallah az kalmış bak 10 güncük geçiverir🙂 ben akşam eve geç gidicem tatlım ama okuyabilirsen okurum tatlım.allah okubilen olursa kabuletsin inşallah.

cnm ben cok iyi okuyamıyorum ama tefriciye filan dersen okurum

Dün lekelenmen oldu bugünde ağrın çok var sen demekki eli kulağında regl olcan canım.valla bende artık ol diye dua ediyorum madem hamiş değilsin bari olda hem rahatla hemde yeni çalışmalara başla.böyle beklemek çok zordur.

aynen defnem yaaa bugün değil ki 4 gündür sanırım var bu ağrı arada giriyo yani adet ağrısı olduğu belli bide göğüslrime dokunamıyorum şiştiler