LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Nisan 2012 #3.741 ASİMELEK' Alıntı: yettim gari Genişletmek için tıkla ... asişimmmm
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Nisan 2012 #3.742 melek24' Alıntı: doğru canım Allah inşallah sana da kısa zamanda verir bebiş canım hepimize dua ediyorum valla Genişletmek için tıkla ... amin inşşş hayırlısıyla istemek lazım ALlah ne zmaan yazmışsa o zaman ama ben adet olursam bi hayırlısıyla ilerisine bakacaz tabi sonra tevekül edecez
melek24' Alıntı: doğru canım Allah inşallah sana da kısa zamanda verir bebiş canım hepimize dua ediyorum valla Genişletmek için tıkla ... amin inşşş hayırlısıyla istemek lazım ALlah ne zmaan yazmışsa o zaman ama ben adet olursam bi hayırlısıyla ilerisine bakacaz tabi sonra tevekül edecez
M *Melek* Forum Okuru 20 Nisan 2012 #3.743 aynen canım bende adet olursam bu ay poliklinik takibine başlıcam inşallah çabalarımız sonuç verir
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Nisan 2012 #3.744 kıslar size şarkı armağan ediyorum [video=youtube;KNf6zfOQ5R0]
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Nisan 2012 #3.745 melek24' Alıntı: aynen canım bende adet olursam bu ay poliklinik takibine başlıcam inşallah çabalarımız sonuç verir Genişletmek için tıkla ... sen aslen nerelisin melek bide yaşın kac tam olarak
melek24' Alıntı: aynen canım bende adet olursam bu ay poliklinik takibine başlıcam inşallah çabalarımız sonuç verir Genişletmek için tıkla ... sen aslen nerelisin melek bide yaşın kac tam olarak
defne defne Hamiş Melek 20 Nisan 2012 #3.746 ASİMELEK' Alıntı: AZ YAVAŞŞ OLUN BEEEE 370 DE TIKANDIM OKU OKU BİTMİYO Genişletmek için tıkla ... ya işte öyle oluyo be demiştim benden sonra gelenin hali duman olcak şansa sen geldin melek24' Alıntı: sağol canım aminn. aslında öle düşük yapmadım ikiz bebeklerim karnımda öldü kürtajla aldırdık canım. Genişletmek için tıkla ... LaViNYaM' Alıntı: asişimmmm Genişletmek için tıkla ... sahi tatlım yaa söylemiştin unutmuşum.allah birdaha yaşatmasın canım inşallah.sağlıklı bir evlat versin busefer kucağına almak nasipolsun🙂
ASİMELEK' Alıntı: AZ YAVAŞŞ OLUN BEEEE 370 DE TIKANDIM OKU OKU BİTMİYO Genişletmek için tıkla ... ya işte öyle oluyo be demiştim benden sonra gelenin hali duman olcak şansa sen geldin melek24' Alıntı: sağol canım aminn. aslında öle düşük yapmadım ikiz bebeklerim karnımda öldü kürtajla aldırdık canım. Genişletmek için tıkla ... LaViNYaM' Alıntı: asişimmmm Genişletmek için tıkla ... sahi tatlım yaa söylemiştin unutmuşum.allah birdaha yaşatmasın canım inşallah.sağlıklı bir evlat versin busefer kucağına almak nasipolsun🙂
defne defne Hamiş Melek 20 Nisan 2012 #3.747 LaViNYaM' Alıntı: sen aslen nerelisin melek bide yaşın kac tam olarak Genişletmek için tıkla ... ama melekçim tam olarak söyle yaşını yarısınıda olur aslında biz 2yle çarparızz lavişş çarpamıyoo
LaViNYaM' Alıntı: sen aslen nerelisin melek bide yaşın kac tam olarak Genişletmek için tıkla ... ama melekçim tam olarak söyle yaşını yarısınıda olur aslında biz 2yle çarparızz lavişş çarpamıyoo
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Nisan 2012 #3.748 ayy kıslar yaa kocişim aradı cok halsizmiş yazık yaa ayy kendimi suclu hissediyorum canımıniçini hasta ettim iyimi gelip koynuna girecem ısıt beni diyo cezalıymışım
ayy kıslar yaa kocişim aradı cok halsizmiş yazık yaa ayy kendimi suclu hissediyorum canımıniçini hasta ettim iyimi gelip koynuna girecem ısıt beni diyo cezalıymışım
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Nisan 2012 #3.749 defne defne' Alıntı: ama melekçim tam olarak söyle yaşını yarısınıda olur aslında biz 2yle çarparızz lavişş çarpamıyoo Genişletmek için tıkla ... aaaa ben nasıl çarpamam öyle bi çarparım ki sonrada katlarım bile D
defne defne' Alıntı: ama melekçim tam olarak söyle yaşını yarısınıda olur aslında biz 2yle çarparızz lavişş çarpamıyoo Genişletmek için tıkla ... aaaa ben nasıl çarpamam öyle bi çarparım ki sonrada katlarım bile D
ece naz Yeni Üye Üye 20 Nisan 2012 #3.750 anam kızlar oku oku bitmiyor ya hızınıza valla yetişilmiyor ya