kıslar biliyosunuzki 7 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 8. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
şimdide kontrol ettim seni bi ara eklemiştim ben ama demekki kopy yaparken seni listeye eklemeden öncekini kopy etmişim yoksa seni eklemiştim neyse inşiş adet olmazsın cnmm bayağı büyüttün bu ay yumurtalarını
LAVİNNYACIM ÇATLATMA İĞNESİNDEN ENERKEN 2 HAFTA SONRA TEST YAPARSAN DOĞRU SONUCU ALIRSIN BUNDAN ÖNCE YAPMA ÇÜNKÜ O İĞNELERİN İÇİNDE YÜKSEK HORMON VAR TEST SONUCU SENİ GEBE OLMADIĞIN HALDE ÖYLEYMİŞ GİBİ GÖSTEREBİLİR 2 HAFTA SONRA ETKİSİ GEÇİYO OZAMAN DOĞRU OLAN SONUÇ ÇIKAR CANIM
LAVİNNYACIM ÇATLATMA İĞNESİNDEN ENERKEN 2 HAFTA SONRA TEST YAPARSAN DOĞRU SONUCU ALIRSIN BUNDAN ÖNCE YAPMA ÇÜNKÜ O İĞNELERİN İÇİNDE YÜKSEK HORMON VAR TEST SONUCU SENİ GEBE OLMADIĞIN HALDE ÖYLEYMİŞ GİBİ GÖSTEREBİLİR 2 HAFTA SONRA ETKİSİ GEÇİYO OZAMAN DOĞRU OLAN SONUÇ ÇIKAR CANIM
çok teşekkür ederim canım.çok iyi gedi gerçekten.bugün o kadar rahatsızımki.boğazım şiş,ağrıyor,yanıyor,her yerim ağrıyor.kötü üşütmüşüm herhalde.kalkıp temizlik yapmam lazım ama yapamıyorum.ayağa kalkıyorum.biraz döneyim hemen başım dönüyor yoruluyorum geri oturuyorum.rabbim inşallah kolaylıklar verirde hemen bitirebilirim.yarın annemler gelecek ve ben ne temzilik ne yemek hiçbirşey yapamadım.