Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

aminn cnmm inş bebiş telaşıda sarar yakında seni

çok haklısın canım.o telaş her ay var zaten.onu artık telaşdan saymıyorum.adeta bütünleştim.acaba bu ay hamilemiyim.acab bu belirtiler hamilelik belirtisimi diye geçiyor he ay.ne yapalım.belki o heyecanlarda hayatın bir parçası.umut etmek de güzel.en azından umudumuz var.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.canım lavinyam.

ayyyy negüzellll yaaaa çokk severim kedi köpeği ama eşim evde istemiyor doğum günüme bir kedi yada köpek alsın diye çok ısrar ediyorum ama banamısın demiyor
ailenizin yeni bireyi sevgili maya hoşgeldin kuzucum

her sabah günün ilk mesajını ben atıyorum.ama olmaski böleeee
🙂

günaydınnnnnnnnn şekerimmmmmmmmm

ohh be dün akşamda full yattım
kocişle ama öylesine yattım halim yoktu hiçbirşeye bugün biraz daha iyiyim akşama öylesine yatmıcaaaaammmmmm:çapkın::çapkın:

oooooo
akşama maç var desene
hadi bakalım inşallah siz alırsınız bu maçı şimdiden gol sesilerini duyar gibiyim
yastık savaşı

lavişimmmm evet cemoş böle bir yöntemle hamiş kalmış ben daha önce size yazmıştım ama dikkate almamışsınız :hıh:
bende yapıcam bu ay bakalım hayırlısı olur inşallah bizde de işe yarar diye umuyorum

bana ne zaman dedin ben görsem dikkate alırdım kuzucum
ayrıca ne zamandır düşünüyorum ama cesaret edememiştim bakalım alacam kesin bu sefer

canım günaydınnn Eviniz şimdiden hayırlı ve de uğurlu olsun inşalah içerisinde mutlu huzurlu sağlıklı çoluk çocuğunuzla ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim bende çok istiyorum ama bebek olayından dolayı evi ertelemek zorunda kaldık hayırlı inşallah 🙂

Günaydın canlarım ben hala adet olmadım bu gün ayın 19 testlerimde negatif çıkınca bu aydan umudum kesildi artık napalım nasip kısmet ben iyisimi söktürücü alayımda karnımın şişliği insin karnım çok şişti hamile gabiyim
ayy çok kilo aldım bide ben yaa nasıl vercem bu kilolarıı he nasıl vercem

günaydınnnnnnnnnnnnnn.gerçi öğle oldu ama.kızlar yine sabah ağrıyla uyandım.evi bile süpüremiyorum yaaa ağrıdan.lavişimmmmmm benim adette 5 mayıs en geç tabi.ekle benide cnm.bide bişe sorcam çatlatma iğnesinden ne kadar sonra gebelik belli olur merak içerisindeyimm.buarada bizde çalışmalara devam ediyoruz

Allah razı olsun asiciğim.bende düşünmüyordum am eşim kirada oturmayı sevmiyor.yoksa şuanki oturduğumuz evin kirasınıda eylül ayına kadarda ödemiştik peşinen.bakalım eğer hakkımızda hayırlı ise inşallah rabbim nasip eder.bir ev beğendik.arabayıda internetten sattık ama alıcı yarın sabah geleceğini söyledi.yarını bekliyoruz.eğer yarın gelip arabayı alırsa inşallah hayırlısıyla evi almış olacağızı.haftayada taşınma işleri olur sanırım.bakalım hakkımızda hayırlısı.rabbim inşallah sanada evi olmayan herkesede hayırlı evler nasip eder canım.

asişimmm defnem duymasın

ala alla ben seni eklemiştim ama yaa nasıl olur listede yoksun neyse yeniden koyyayım adını

adet olana kadar sabırla bekle cnm adet olmazsın tabi inşş