Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

cnm hadi hayırlısı ev alacaksanız bu devirde evsiz olmuyor ayrıca misafirlerin içinde gözün aydın olsun cnmm

ben hala adet olmadım bu arada dün cemoşumun verdiği bi tarifi uygulamayı düşünüyorum eğer adet olursam tabi yumurtlama gününe yakın yakı yapacam belime ayy cemoşum öle hamiş kalmış bende inşş işe yarar da bakalım

sanada hayırlı sabahlar tatlım🙂 inşallah gönlünüze göre bir eve enkısa sürede sahip olursunuz allah kimseyi evsiz bırakmasın kiralar böyleyken bir evim olduğu için allaha hep şükrediyorum.rabbim tüm isteyenlere versin.annenler geliyomuş negüzel gözünaydın bolbol hasret giderin.bende seni öpüyorum kolay gelsin fıstık

ayyy kıyamadım gene yalnız yalnız konuşuyo öyle kendi kendine
lavişiimmmmmmmmmm tatlımmmmm dene canım onu bende duydum hem hertürlü faydalıymış bende yapmayı düşünüyorum yumurtlama gününe yakınmı yapılıyomuş?

sağol bana kıyamadığın için
evet inşş faydası olur bakalım adet olursam hayırlısıyla yapacam

aaa evet cemoş dediki bana yumurtlamaya yakın taktım ben 3 gün durdu dedi benim düzensiz de ben yine 12. gün filan takarım işte bakalım belki iki tane alırım zararı yokmuş beldeki gevşemeyi filan kapatıyomuş o faydası cokmuş

Allah razı olsun defnem çok sağol.rabbim evi olmayan kirada olan tüm kardeşlerime hayırlısıyla ev nasip eder inşallah. evet annemler geleceği için heyecanlıyım.6 ay oldu evleneli annemler ilk kez gelecekler evime.eşim memur olduğundan başka şehirdeyiz.bizde yeni evimize geçince bekliyorduk ama annemler öyle uygun görmüler artık tatlı telaşlar bunlar.rabbim başka telaşlar göstermesin.rabbim hepimize burda bebek isteyen tüm kardeşlerime en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

aminn cnmm inş bebiş telaşıda sarar yakında seni

inşallah hakkında hayırlı olan olur canım.rabbim bizim için en uygun zamanda hayırlı evlatlarımızı nasip edecek inşallah.bizler sebebe sarılıp Allaha tevekkül ediyoruz.herşeyin bir bakti saati var.o saat gelince biz istemesekde herşey olacağına varıyor.o nedenle stres yok,üzülme yok arkadaşlar.

inşş cnm tabiiki Allaha tevekkül herzaman ama hangi vesile olacağı da belli olmuyor belkide vesilemiz budur bizimde