Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

OO TATLIM SEN BÖYLE HERŞEYE ÜZÜLÜRSEN OLMAZKİ KIZARIZ BAK SANA
UMUTSUZ OLMAK YOK SPERM SAYISI NORMALİN ALTINDA OLABİLİR AMA BELKİ SENİN YUMURTALARIN İÇİN YETERLİ SAYIDIR BUNU ZAMAN GÖSTERİCEK BENİM EŞİMİN OLMASI GEREKTİĞİ KADAR FAZLAFAZLA AMA BAK BİZDEDE BEBİŞ YOK.İNŞALLAH EBBEİŞİN GELMİŞTİR ZATEN SEN ZORLASANDA ZORLAMASANDA O KENDİNİ BELLİ EDİCEKTİR ANNESİ🙂 RAHATLA BİRAZ BİTANEM

OOO ASİŞİME BAK BE ALTERNATİF TIP MÜBAREK
EŞİN BUAY YANDI SENDEN KURTULUŞU YOK 🙂

İNŞALLAH CANIMMM AMİNNN.HAKKINDA HAYIRLI OLAN OLSUN.AĞRIN VARSA ÇATLIYOLAR DEMEKKİ.SEN İĞNE FALAN OLDUNMU ÇATLASINLAR DİYE?

KUÇU KUÇUNUZ OLDU DEMEK NEGÜZEL ÇOK SEVERİM KÖPEKLERİ EŞİM İSTESE BENDE ALMAK İSTİYORUM AMA NAYN DİYO🙁 TATLIM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ UĞUR GETİRİR EŞİNE EĞER HAMİLEYSEN HARİKA BİR SÜRPRİZ OLACAK 5 GÜN GEÇMİŞ AZ DEĞİL🙂

günaydınlaaarrrr kızlaaarrrrr🙂nasılsınız bakalım ?dün hepinizi yok yazdım böyle devam edin siz sınıfta kalınca görüşürüzzzz

günaydın arkadaşım,hayırlı sabahlar olsun inşallah.bende bu aralar biraz yoğunum.ev alma durumumuz var.olan arabayı satıp biraz para toparlayıp ev almayı düşünüyoruz.bu aralar hep dışarıda işlerim olunca giremiyorum.girdiğim zamanda yazıları okuyana kadar bayağ vakit geçiyor,hepinize ayrı ayrı cevap yazamıyorum.yarında memleketten annemler gelecek 1 haftalık tatile.şimdide onun hazırlıkları var.fırsat buldukça girmeye çalışacağım inşallah.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun inşallah.