Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım hala bişi yok ateşim aynı yüksek.bugünde olmam büyük ihtimal,akıntıda(şeffaf sulu ) var... kendimi cok yorgun hissediyorum hiç halim yok,hava burda da kapalı..birde akşam üstü miafirim var.işten erken çıkıp gidicem..belki de dün hazırlık temizlik falan yaptım onun yorgunluğuda olabilir.

Yok kuzum daha birşey çıkmadı hatta 2 haftada 1,5 kilo verdim.. aslında bastırsın midemi diye hep karbonhidratlı şeyler yiyorum ama demekki eskisi gibi iştahla yemeyince yaramıyor. Aşerme henüz yok daha doğrusu midemin bulanmayacağını bilsem hiç birşey yemeyeceğim 🙁 inşallah kuzum iyi olsun da dediğiniz gibi katlanıcaz bu durumlara 🙂)

cnmm hayırlısı olsun kuzum dediğin gibi adet olmuşsun rahat kafan benimki yine gecikti baksana hayırlısı olsun bakalım gelecek maclara artık

oyyy kıyamam kısss gecmiş olsun dikkat etsene cnmm

evt lavinyacim artik onumuzdeki ay size verecegim guzel haberi insallah.. 🙂 hayirlisi neyse o olsun. 🙂 bu arada gecmis olsun asicim ya yanik acisini iyi bilirim.. bi yaniik kremi falan surseydin bari acisini alirdi.. 😕

ayy İstanbul da da hava kapalı yaa hiç sevmiyorum böle havaları :hıh:

canım hadi gözün aydın artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
bu arada Türkiye de hangi şehre gelceksin

ankaraya geliyorum asicim annemlerin yanina zaten bizim isyeride orada simdilik sekreter idare ediyordu esim tatile gelmisti simdi hep beraber donecegiz ins. sen nerde yasiyorsun?? 🙂

defnecim metanetli ve guzlu olmak zorundayim canim oyle olmadi diye oturur hungur hungur aglarsam neye yarar olan yine bana olur bu sefer stresten baska saglik problemleri cikar allah korusun sen nasilsin bu arada??

ya kizlarrrr bnm moralim cok bozuk..offffffffffffff keciboynuzu bulamadim,ve ne yapacagimi bilmiyorum.ben zaten hep böyle umutsuz biriyim..internette arastirma yaptim biraz,esimin sperm sayisi normalin altinda..kötü deil tabii ama yetersiz.15 milyon..adetime 5 gün kaldi..ve hicbir belirtim yok yaa,kendime zorla psikolojik baski yapiorm resmen ama yok yok yok..bu ay da olmiycak,görürsünüz