Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ben wc ye gittiğimde bile geliyodu yaa kapıyı kapamasam bide yatarken geliyodu yorganın altına ezilme korkusu bilmem ne bişi yoktu bunda

bana maaşallah deme o zaman
şaka şaka

bende boğayım bu arada
ımm bu akşam sana gelelim lavişim yemekler çok güzelmiş

bizde bu akşam yemekler aşkitomdan
bakalım bizim mönüde ne var

gel kuzum gell kapım acık ooooo kocişin beceriklimi bari ne yapacaksa

tatlım biz bu safı kafesten salıyoruz uçmaya çalışıyo ordan oraya duvarlara çarpıyo sonra tüle konuyo tırnağı takılıyo çırpınıyo çırpınıyo kurtulamıyo sonra yoruluyo pat tekrar duvara düşüyo sonra bi köşeye bizde bişey olcak diye korkudan çok salamıyoruz

valla gonca biliyosun bendede muhabbet kuşu var ama bitürlü alışamadı bize ya korkuyo bizden eve geleli 7 ay oldu bu zaten küçüktü 3 aylıkmı neydi bende gelsin omzuma konsun istiyorum ama olmuyoo🙁
canım ne yap biliyomusun.1 gün yada 2 gün yemek verme.çok acıkacak ya evde sal.elindeki yemi göster bak nasıl geliyo elinden yemeye.ben koca papağanımı alıştırdım nelere şuan dans ediyo biliyomusun 😀 dene göreceksin faydasını.

ayyyy lavişim karnımda o kadar aç ki geleyim ben de sana nolurrrr

gel gellll cnm benimmmm

siz bence ona bişi oacak diye hep kapalı tutmuşsunuz öle alışmaz ki acık kalsın cıksın ucsun kanatları uyuşur hayvancağızın sizede gelmeye başlar bak göreceksin

bende boğayım bu arada
ımm bu akşam sana gelelim lavişim yemekler çok güzelmiş

bizde bu akşam yemekler aşkitomdan
bakalım bizim mönüde ne var
benim kociş evlendik 6 sene boyunca yemekleri o yaptı öyle böyle değil süper yapar yemekleri meşhurdur ama 1 sene olcak nerdeyse sıkılmışmış yemek yapmaktan beyfendi yapmıyo🙁

aaaaa öle cok günah yaaa öle yapıp konuşturmaya calışanda var yazık küçücük hayvan o senin elinemi bakacak diğer türlüde alışır emin ol ben hiç ac bırakmadım onu

ya benimki uçsun yeter🙂tırnakları kesilmezmi kuşların ya çok uzun tırnakları bide yıkasam onu olurmu köpürük köpürük🙂

gel gellll cnm benimmmm

siz bence ona bişi oacak diye hep kapalı tutmuşsunuz öle alışmaz ki acık kalsın cıksın ucsun kanatları uyuşur hayvancağızın sizede gelmeye başlar bak göreceksin
valla doğru diyosun canım aynenn öyle yaptık akşama gidiyimde salıyım zavallıyı🙂