defne defne Hamiş Melek 17 Nisan 2012 #3.251 allah seni ne yapmasın seni öyle kocan öpsün ıyyyyyyyyyyyy
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 17 Nisan 2012 #3.252 defne defne' Alıntı: asimm,goncamm ve essencim benimle ilgilendiğiniz için teşekküreder geçmiş olsun dileklerinizi kabulederim🙂 boğazım çok kötü ya sabahtan beri geçer dedim geçmedi yutkunamıyorum🙁 sanada küstüm laviş öpme artık istemiyorum.hıhhh Genişletmek için tıkla ... yaa bi yandan yemek yapıyorum napim yetişemiyom size gecmiş olsun cancağızım öptüm baksana gecer birazdan
defne defne' Alıntı: asimm,goncamm ve essencim benimle ilgilendiğiniz için teşekküreder geçmiş olsun dileklerinizi kabulederim🙂 boğazım çok kötü ya sabahtan beri geçer dedim geçmedi yutkunamıyorum🙁 sanada küstüm laviş öpme artık istemiyorum.hıhhh Genişletmek için tıkla ... yaa bi yandan yemek yapıyorum napim yetişemiyom size gecmiş olsun cancağızım öptüm baksana gecer birazdan
gonca 16 Daimi Üye Üye 17 Nisan 2012 #3.253 harbiden laviş o karı neydi öyle valla midem bulandı hee.o öpeceğine maymun öpsün daha iyi
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 17 Nisan 2012 #3.254 defne defne' Alıntı: allah seni ne yapmasın seni öyle kocan öpsün ıyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... benim kocişim bi defa güzel öper beni neyse sana yine kıyamadım gel öpem kokulu gönderyom bu sefer gül kokulu şifa olsun emi
defne defne' Alıntı: allah seni ne yapmasın seni öyle kocan öpsün ıyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... benim kocişim bi defa güzel öper beni neyse sana yine kıyamadım gel öpem kokulu gönderyom bu sefer gül kokulu şifa olsun emi
ASİMELEK Daimi Üye Üye 17 Nisan 2012 #3.256 öğkkkk iğrençç bee defnoşummm limonlu ıhlamur iç eve gidincede ballı süt iç boğazını yumuşatsın kuzum
öğkkkk iğrençç bee defnoşummm limonlu ıhlamur iç eve gidincede ballı süt iç boğazını yumuşatsın kuzum
defne defne Hamiş Melek 17 Nisan 2012 #3.257 LaViNYaM' Alıntı: benim kocişim bi defa güzel öper beni neyse sana yine kıyamadım gel öpem kokulu gönderyom bu sefer gül kokulu şifa olsun emi Genişletmek için tıkla ... ok. bak bu oldu şimdi🙂merci canımm
LaViNYaM' Alıntı: benim kocişim bi defa güzel öper beni neyse sana yine kıyamadım gel öpem kokulu gönderyom bu sefer gül kokulu şifa olsun emi Genişletmek için tıkla ... ok. bak bu oldu şimdi🙂merci canımm
defne defne Hamiş Melek 17 Nisan 2012 #3.260 ASİMELEK' Alıntı: öğkkkk iğrençç bee defnoşummm limonlu ıhlamur iç eve gidincede ballı süt iç boğazını yumuşatsın kuzum Genişletmek için tıkla ... sağol kuşum eve gidiyim zaten ilk işim süt içmek çok canım çekti yaa valla şöyle ballı ballı ohh mis
ASİMELEK' Alıntı: öğkkkk iğrençç bee defnoşummm limonlu ıhlamur iç eve gidincede ballı süt iç boğazını yumuşatsın kuzum Genişletmek için tıkla ... sağol kuşum eve gidiyim zaten ilk işim süt içmek çok canım çekti yaa valla şöyle ballı ballı ohh mis