Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

cnm sabırla bekle bakalım test konusu içinse cok erken adetine daha cok var yaaa

canım ya hayırlısı inşallah bu belirtileri saymak çok yorucu oluyor ben artık bıraktım biraz yoksa zaman geçmiyor gelecekse adet zaten istediğin kadar hamile hisset geliyor geçen ay o kadar çok gebelik belirtisi yaşadım ki tamam hamileyim dedim ama 4 gün geçti normal zamana göre adet oldum o 4 gün varya heyecandan ölebilirdim ama gebe değilmişim sonuçta öğrenmiş oldum acı ama gerçek çünkü biz psikolojik olarakta hissedebiliyoruz kısmet işte...

anammmm hemde şöle tuza batırıp yiyecen catır cutur desene

yaaa erik demeyin bana lütfen daha bulamam da
burda benim zaten hep erkenden canım erik ister geçen sene babam istanbuldan arayıp bulup yollamıştı canım babam benim ya

evet yaa en iyisi sabırla ve dikkatli şekilde beklemek kendimizi dinleye dinleye benkolik oldum ben

asicim bakıldı herşey normal hormonlar sperm testi falan hep normal zaten dr zamana bırak diyor bie kere hamile kaldıysa yine olurdiyor ama dinletemiyor bana. canım ben ilk evlendiğimizin üçüncü ayında hamile kaldım. sonra ikiz bebeklerim aralık ayında kalpleri durmuş aldırdık. dr bikaç ay korunun dedi işte yaklaşık 5 aydır deniyorum korunma süresi dahil

öyle canım hayırlısı olsun hepimiz inşallah bir gün bebişlerimize kavuşuruz. Allah bize hayırlı evlatlar versin hayırsızsa istemiyorum zaten