Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

aaaaa oldumu hiççç
moral bozmak yok daha çok erken 8 gün var diyosun kuzum bekleyelim şu 8 gün bir geçsin bakalım hem stres yapma tamam mı hayırlısı olsun

moralini bozma canım ya her şeyin bir zamanı var bebişlerimiz bir yerlerde bizi bekliyorlar eminim buna üzme kendini lütfen daha adet gününe de varmış belli olmaz bu işler üzme kendini

cnm yumurtlama olmasın senin kasıklarında ağrı olmuş ya eşinle birlikte olurken yani bide adetine daha var yani benim ağrılarım adettendir diye tahmin ediyorum ben göğüslerimde şiş ve dokunamıyorum adet olacağım zaman öle oluyorum hep

yok yaa nerde calışamıyorum valla bakalım hayırlısı olsun ne olacak

löp löp etmi olsun :hıh: aşk olsun asişimmm sende git ye kısss her yer dondurma

canım onu da düşünüyorum inan ama yumurtlama normalde hep 14. günde olurdu yani ayın 11i gibi yumurtlama olması gerekiyordu geçmi yumurtladım acaba nasıl anlayabilirim bilgin varmı

inşallah canım yaaa zaten iki ay daha hamile kalamazsam aşılama yaptıracağm. çünkü yumurtlamada bir sorunum yok yumurtanın gelişiminde de bir sorun yok. tahminimce ya spermler dölleyemiyor yada yerleşme olmuyor napıcam bilmiyorum.

sen de erken diyosun adet için dimi asim şubatta 5 gün geçti oldum ama geçen ay iki gün erken oldum. ama ovulasyon günüm şaşmaz normalde ondan kafam karışık zaten 29 martta adet olmuştum yumurtlama bu kadar geç olurmu ki

canım onu da düşünüyorum inan ama yumurtlama normalde hep 14. günde olurdu yani ayın 11i gibi yumurtlama olması gerekiyordu geçmi yumurtladım acaba nasıl anlayabilirim bilgin varmı

cnm ovulasyon testleri var eczaneden alabilirsin bide akıntın cokmu akıntın yapışkan gibi olması gerek iki parmağının arasına aldığında uzayabilmeli yani bide sinirlilik hali oluyomuş da onu bilemedim akıntı durumuna bak sen haa bide ateş yükselmesi oluyuo

akıntım var öyle koyu kıvamli değil ateş basmam var mide yanmam var kokular kötü geliyor ağlamaklı halim var ( genelde bu sıralar hep ağlamaklıyım ya neyse
) ya canım bide genelde erken gebelik belirtileriyle adet öncesi belirtiler nerdeyse birebir uyuyor. ben ilk gebeliğimde ciddi kasık ve bel ağrısı çektim adet olayım diye beklerken hamiş olduğumu öğrenmiştim. o yüden kafam karışık.

melekkkcimm kıs aşılama için erken değil mi daha eşin sperm testi verdimi belki spermler azdır erken tabikisi kuzum 8 gün çok var daha bide siz nezmandır istiyosunuz melekcim bütün herşeyinize bakıldımı 🙂

essenimmmmmm hayırlısı bekleyelim görelim bakalım hayırlısı olur inşallah

lavişimmmm canım hiç dondurma istemiyo ben erik istiyorum