Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ayın 14 ü idi adetim..ilk defa 3 gün uzadı..bugünde olmam sanıyorum öyle bir hissim yok..kısmetten ötesine gidilmiyor malesef. bahtımızda ne varsa onu yaşayıp göreceğiz...

essenn canım hakkında hayırlısı olsun stres yapma üzülme sıkılma malum ota çöpe etkileniyor bu hormonlar 🙂 o yüzden rahat ol ne yazılmışsa o elimizden başka bişiy gelmiyor tatlım ama dur bakalım gün doğmadan neler doğar 🙂

tatlım ilk defa bukadar uzadı diyosun belkide geç yumurtlamışsındır valla herkes farklı bişeyler oluyo 🙂 dediğin gibi hayırlısı🙂 bugün geçsin ondan sonramı yapıyım dediğin eğer yarınsa bugün yap gitsin valla bence ama 3-5 gün dayanırım diyosan bekle tatlım ben genelde dayanamıyorumda🙂

bundan sonra adın asi melek değil inatçı melek ben öyle koyuyorum haberin olsun.söktürücü doktora gidilmezse yasak sana yasaklıyorummmmmmm🙂

günaydın kıslarrrr nabersiniz bakimm 🙂 ayyy ancak girebildim yaaa bitmiyor bitmiyor işler bi türlü bitmiyor 🙂 ee sizler nasılsınız keyifler nasıl ?
iyiyiz tatlım reglim bitti bugün maçlara başlıcaz kısmetse🙂 ya benim bu ay 2 gün erken geldi sadecede 2güncük sürdü c.tesi regl olmuştum pazar geldi dün yok bugün yok anlamadım ben bişey menopozamı giriyorum yoksaaaa

geçmiş olsun canım dikkatet kendine maçlardaan geri kalma🙂 öyle 1hafta ara verirsen ohh olsun sana 4 saat azbile🙂

inşallah hamilesindir inşallah bebeğin gelmiştir canım bekle bir kaç gün daha inşallah kırmızılar gelmezde hamişsindir

evet doğru söylüyorsun defneciğim bura zaten bağımlılık yapıyor ama son 6 hafta derken seneyi uzatmayalım diye herşeye ara verdim bakalım ne olacak bu sene biraz yorucu benim dersler gece 4- 5 gibi yatıp saat 7 de falan kalkınca bağışıklığım düştü heralde artık okul bitince daha bir dikkat ederim maç kaçırmamaya tabi ozamana kadar hamile olmazsam, ki böyle düzensizken nasıl hamilelik olur bilmiyorum hayırlısı artık...
canım ne menopozu ya daha bismillah yaşın kaç ki töbe töbe
... bence o mevsimsel falandır bazen olur böyle dengesizlikler bir de stres seviyesi regli çok etkiliyor inşallah başka bir sorun yoktur...

laviş usulü bi testti
bi rengine şekline şemaline bakayım dedimdi idrarikimin

yaaa biraz daha gecsin test yapmak istemiyorum şimdi yaaaa :hıh:

yetişemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim🙁

yaaaa yetişemedin o kadar k...mızı yırttık nerdesin

bekle cnm biraz daha en iyisi yada kendini iyi hissediyosan yap nolacak bi test altı üstü

günaydın günaydınn
ayy valla gelip oraya senin yumurtalıklarını delecem de bi adet ol en iyisi bu kadar bekle bekle bende meraktan ölüyom

günaydın kıslarrrr nabersiniz bakimm 🙂 ayyy ancak girebildim yaaa bitmiyor bitmiyor işler bi türlü bitmiyor 🙂 ee sizler nasılsınız keyifler nasıl ?

günaydın cnmmmm iyiym ben sen nasılsın

yakuşuklum h.g
özledik kısss inşş sınavların iyi gecmiştir cnm iyiki geldin aramıza özletme kendini ara sıra bazı bazı gel

hadi hayırlısı olsun canım hakkında.
sen daha regl olmadın dimi canım bu ağrılar acaba adet ağrısımı yoksa erken gebelik belirtisi olan ağrılarmı acaba. bende de iki gündür ciddi ağrı var önceden kasıklarımdaydı kimdi tam karnımın altında rahmin üstünde canım. arada da sol kasıkta ağrım oluyor ama çok değil. bide dün eşimle birlikte olurken sol kasığım çok ağrıdı hala da ağrı geçmedi. adetime 8 gün var adet ağrısı için erken diye düşünüyorum ama acaba erkenmi olacağım bilmiyorum. moralim çok bozuk🙁

canım çok şükür sınavlarım iyiydi sanırım biri bugün açıklanacak hayırlısı artık ben de kpss ye başvurumu yaptım hepimizin gazası mübarek olsun ne diyim
çalışıyor musun bari ben daha hiç fırsat bulamadım çalışmaya başlayamadım nasıl atlatacaksak bu sınavı

hoşgeldin tatlımmmmm
özledikdi valla seni kıs
yaa evet kuzum öleymiş maalesef zaten özel bir doktora gidiyo kendi muayenehanesine doktoruda dedi bir iğne varmış onuda kullancakmış birde genetik tahilil istemiş bakalım hayırlısı inşallah az önce konuştum sesi iyi geliyordu Rabbim birdaha yaşamasın böle acılar 🙂

ayın 14 ü idi adetim..ilk defa 3 gün uzadı..bugünde olmam sanıyorum öyle bir hissim yok..kısmetten ötesine gidilmiyor malesef. bahtımızda ne varsa onu yaşayıp göreceğiz...

oyyy yerimmmm ben senii yaaa
kısmet tabi bitanemmm hadi hayırlısı olsun bakalım nezaman test yapıcaksın peki 🙂

ayy kıslar cok şükür başvurumu yaptım üzerine de bi soğuk dondurma yedim geldim
karın ağrımda arada yine geliyo ama beni üzmeden geri gidiyo hemen

afiyet olsun bal şeker olsun löp löp et olsun :hıh:

defneee defneeeeeee mucukksssss

inşallah hamilesindir canım yaa hemen ka testi yaptırma geç döllenme olduysa çıkmayabilir en az 1 hafta bekle bence kesin sonuç olur. dayanabilirsen tabi