tatlım sen iyi ol yeterki fırsat buldukça gel arada özletme kendini yeter🙂 çalışıyorken hamiş olmanın zorluğuda yoğun uyku hali olsa gerek allah kolaylığını versin canım🙂
canım arkadaşlarında dediği gibi keçiboynuzu birebir aktarlarda yada marketlerin kuruyemiş reyonlarında muhakkak vardır sor sen faydası çok varmış.kullanım şekli internette yazıyo tatlım🙂
canımm benim çok üzüldüm rabbimin verdiği bir hayırdır dicez yapıcak bişey yok üzülmesin sakın allahım inşallah enkısa sürede sağlık bir bebek vericektir ona🙁
asimmm canım yaaa vardır Rabbimin bir bildiği Allah sabır versin ne diyelim tatlı belanın sağlığı sıhhati yerinde olsun da yine olur Allahın izni ile inşallah ...
Teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun hepinizden ama onun için kolay olmayacak uzun bir sürenin ardından tekrar aynı şeyleri yaşadı Rabbim sabır versin ben inanıyorum en kısa amanda hayırlısı ile tekrar anne olacak Allahın izni ile inşallah 🙂
Kizlar slm. BEta hcg yaptırdım çıkmadı ama ateşim hala yüksek. Geç döllenme olabilir mı? Ateşim 8 -9 gündür yüksek. Bazı sitelerde 12 gün sonra çıkabilir diyo. Acaba oylemidir?
cnm h.g adetini bekleyelim cnmm demekki kendimizi cok dinliyoruz belkide psikolojik bile oluyodur yani o batmalar kasık ağrıları kendimizi öyle dinleyerek oluyo bunlar belkide rahat ol sen bekleyelim inşş adet olmazsın bide offf uff deme sakın
oluruna bırak yahuuu bak ben öle yapıyorum 🙂 yarını bekleyelim hep beraber sakin relax bi şekilde
adet günümüz gelipte olana kadar umutsuzluk yok tatlım rabbim büyük zamanı geldiyse bebişin belkide regl olmıcan🙂 inşallah sende güzel haberler verenlere katılırsın canım🙂
oooooooo maşşallah kuzumuza🙂 daha az önce belki hamişsindir diye duaediyoduk ne ara test yaptın kız🙂 çok sevindim tatlım ya hemen bi kan tyesti yaptırda sevincimiz tescillensin🙂
selam canım evet ya 1 haftadan fazla geçmiş test falan yaptınmı?
aman dur bakalım canım her şerde bir hayır vardır değil mi bekleyelim sabredelim bakalım hayırlısı olsun inşallah canım stres yapmaki adetin gelecekse bile stresden gelmez 🙂
hadi git bakalım bitanemm inşallah bieşy çıkmaz hayırlı haberlerle gel bizide haberdar et emi
benim ne olcak durumum yaaa üffffffff her ay aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım ne yapayım adet söktürücü alayım mı
günaydin kizlar dün doktora gittim ve sadece kanimi aldi bugun sonuc belli olcak öglenden sonra ulturasonlada bakmadi dedi baksak bile gözükmez cok erken dedi bakmak icin o yuzden 25.ile 27 nisan arasi anca gözükür dedi artik bekliycem ins kan testinde hamislik onaylanirda tam emin olurum hamis oldugumdan
Kizlar slm. BEta hcg yaptırdım çıkmadı ama ateşim hala yüksek. Geç döllenme olabilir mı? Ateşim 8 -9 gündür yüksek. Bazı sitelerde 12 gün sonra çıkabilir diyo. Acaba oylemidir?
günaydin kizlar dün doktora gittim ve sadece kanimi aldi bugun sonuc belli olcak öglenden sonra ulturasonlada bakmadi dedi baksak bile gözükmez cok erken dedi bakmak icin o yuzden 25.ile 27 nisan arasi anca gözükür dedi artik bekliycem ins kan testinde hamislik onaylanirda tam emin olurum hamis oldugumdan
ayy hadi inşş tescilii hamişimiz ol inşş cnm benim Allah gönlüne göre verdi bak ne güzel şeyler oluyo hayatında bırak kaynana derdini kenara
dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey sende şuanda
kıslar bende hala adet olmadım dünde biraz karın ağrım oldu ama şuan yok bide göğüslerime dokunamıyorum yaa büyüdü ve acıyo anlamadım da neyse artık ben birazdan başvurumu yapmaya gidiyorum dua edin kıslar
kıslar demin naptım biliyomusunuz bi bardağa idrarımı yaptım rengine baktım rengi sapsarıydı şeffaftı bide içinde bişi yoktu hani hale diyoya beyaz şeylerden yoktu yani ama biraz üstü köpürmüştü bu şekilde yani ama renginde koyuluk yoktu tam böle bi sarı renkti acık
evet tatlım bende duydum geç döllenme oluyomuş öyle ama öyleyse eğer test sonucu tamamen negatif değilde çok düşük bir değer oluyo seninki kaçtı tatlım?
merhaba h.g taze hamişim asıl sen nasılsın bizler iyiyiz
oh ohh maaşallah hadi bakalım onları boş bırakma 6 dan biri tutsun inşş Allah yardımcın olsun cnmcım
cnm olabilir yaa bekleyelim de bi kac gün sonra yine yap ateşinde yüksekmiş bak başka belirti yokmu peki
ayy hadi inşş tescilii hamişimiz ol inşş cnm benim Allah gönlüne göre verdi bak ne güzel şeyler oluyo hayatında bırak kaynana derdini kenara
dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey sende şuanda
kıslar bende hala adet olmadım dünde biraz karın ağrım oldu ama şuan yok bide göğüslerime dokunamıyorum yaa büyüdü ve acıyo anlamadım da neyse artık ben birazdan başvurumu yapmaya gidiyorum dua edin kıslar