Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

bende göbekten kilo aldım 56 aldum yaa nasıl vericem o göbeği ben

bide gören göbek mi bebek mi diye soruyo bende diyrum yok bildiğin yağ :

ooo 54 kilo da bişey mi yaa benim halim ne olcak iyice saldım kendimi yaza kadar toparlanmam lazım ama yediklerimden kısamıyorum yaa üff
[/QUOTE]

ben çabuk alıp çabuk veririm canım yaa ona güvendim zaten bir iki ay yedim bir de havalar soğukken sporu bıraktık şimdi veririm hemen ben tutabiliyorum boğazımı yaa yemeyecem dedim mi yemem ki ben bir de 4 ay oldu sigarayı bıraktım alacak olsam o ara çok almam lazımdı ama çok şükür fazla almadım 🙂 hem daha yaşın kaç ki nasıl verecem diyorsun azıcık sıkarsan kendini olur be asimmm iradeye sahip olmak gerekiyor zor aslında ama yapmak zorundayız 🙂

merhaba güzeller,
umarım iyisinizdir.. benim aynı bulantılar non-stop devam ediyor 🙁 birde acaip bir uykusuzluk saatlerce uyuyorum yine de yetmiyor.. işe gelmek veya herhangi bir şey yapmak azap gibi.. yinede Allaha şükür bunlar iyilik halleriymiş bebeğin, inşallah öyledir inşallah tüm bebişler iyi ve sağlıklı olsun 🙂.

defnem ve asim yorumlarınıza kopuyorum süpersiniz kızlar..

Lavişim adet olana kadar bekle benimde biliyorsun baya adet sancım vardı herşey olacakmışım gibiydi (aslına bakarsan ara ara halen öyle) boş ümit vermek elbette istemem ama bilemeyiz ne olduğunu tatlım 🙂

sizleri bol bol okuyorum ve inanın her güzel haberle ayrı bir seviniyorum, daha nice güzel haberler alıcaz inşallah.. ancak çok yazamıyorum nolur kusuruma bakmayın inanın hep aklımda kalbimde ve dualarımdasınız, rabbim isteyenlere hayırlısıyla tez vakitte hamile kalmayı, tüm hamilelere yavrularını hayırlısı ve sağlıkla kucaklarına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah..

ayyy cnm iyi olda hep uyu kıss
ALlah sağlık sıhhat versin bebişine ve sana inşş aman dikkat et yeğenimize hee bakalım bende bekliyorum işte adet olacam sanırım bu ağrı onu gösteriyo sen rahatına bak ama arada da uğra emi datlum ihmal etme bizi

kizlarr bugün esimin sperm sonuclarini aldik..sayi 15 milyon,biliyorsunuzdur normalde 20 milyon olmasi lazim..birazda yavas..doktorun dedigine göre normale göre biraz az ve yavas olabilir ama bu hamilelige engel deil..yani normal sperm sayisina sahip bi erkek bi kerelik iliskiyle hamile birakabiliyorken,esimin günde 2-3 kez yapmasi lazimmis..2 hafta sonra bi daha bakicak doktor..ama ilac filan vermedi..ee ne diosnzz...napim ben simdi..

oyy oyyy maşallahhh benim küçük meleğime
kıs normal bu uykusuzluklar facede bişey paylaşmıştım ben dur sana göndereyim onu hamilelik hallerini ay ay vermiş
sağoll bitanem ben görüyom seni aşağıda diyom aha ciel burda yazıları okuyo demek ki diyom
aman kendine dikkat kuzum yorma kendini işle güçle

yaa kıslar benim karnım yine hafiften ağrıyo adet ağrısı resmen yaa bakalım olacakmıyım merakla bekliyorum

ayy lavişimm hadi hayırlısı olsun bitanem bekleyelim bakalım canım inşallah hayırdır

canım kötü değil aslında ama sperm kalitesi için bol bol keçi boynuzu pekmezi yedir eşine bak lavişimdi galiba çok güzel sonuç alan bol bol yedir keçi boynuzu pekmezi bol bol fındık ceviz arı sütü polen var bildiklerim bunlar hadi kolay gelsin

cnm snuc iyi gibi ama günde 2-3 kezde adamın iliği kurur be
yazık değelmi dr larda diyo zaten en sağlıklısı ve verimlisi gün aşırı yani ama inşş calışın bakalım tutar inşş yumurtlama günlerini bildikten sonra denemeye devam