36.7 ve 37.0 canım ilk defa böle çıktı ateşim.normalde bugün adet günümdü.bu testlerden sonra şüphelendim ve kan testi yaptırdım.sonuç bu.ama bişi diyeyimmi.hiç ummuyordum.10 gün önce ksol kasığımda batma başladı.son günlerde azalmıştı.sadece bu.ama tavsiyem eşinize keçi boynuzu kürü içirin.acayip işe yaradı
canım bugün adet günümdü.şüphe yoktu hiç içimde belirtide yoktu.ateşim yüksek çıkınca ve ovulasyon testiyle anladım.çünkü yumurtlama dönemim değildi.ama tavsiyem eşinize keçi boynuzu kürü içirin
36.7 ve 37.0 canım ilk defa böle çıktı ateşim.normalde bugün adet günümdü.bu testlerden sonra şüphelendim ve kan testi yaptırdım.sonuç bu.ama bişi diyeyimmi.hiç ummuyordum.10 gün önce ksol kasığımda batma başladı.son günlerde azalmıştı.sadece bu.ama tavsiyem eşinize keçi boynuzu kürü içirin.acayip işe yaradı
anamm sende mi hamiş cıktın kısss tebrikler valla ben eşimede cok verdim ondan ama olmayınca olmıuyo kısmet artık valla coks evindim papişe arkadaş geliyo desene
kıslar biliyosunuzki 7 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 8. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz