günaydın kızlarrr nabersiniz bakimm 🙂 biliyorum bekliyorsunuz ama sonuç negatif 🙁 akşam yaptım fakat eşimin arkadaşları ile dışarı çıktık o yüzden girip yazamadım şimdide hemencecik kalktım kahvaltıya gideceğiz arkadaşlara hazırlanmadan size bir haber vereyim dedim ... napalım sağlık olsun şu an tek derdim adetimin neden olmadığı Allahım ne olur bir sorun olmasın sağlık sıhhat versin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun ne diyeyim başka 🙂 asimmm naptı acaba merak ediyorum çabuk girse bari çıkacağız birazdan neyse telefondan girebilirsem bakarım öpüyorum hepinizi , çoook seviyorum sizi iyi ki varsınız 🙂 ayy nedenini anlamadığım bir mutluluk var içimde aslında üzgün olmayı bekliyordum ama bugün havada kapalı yağmur yağıyor yine de mutluyum beee 🙂)
ayyy cnmm hayırlısı olsun yaa diyolar gec döllenme filan biraz daha bekleyelim hemen umutuzluğa kapılmayalım içindeki sevinc belkide ondandır inşş hayra cıkar cnmm
Günaydın kıskardeşlerim sabah test yaptım ama işe yürüyerek geldiğim için anca yazzabiliyorum... çok isterdim size hamileyim diyebilmek ama maalesef benimde negatif
neyapalım Rabbim böle kısmet ettiyse yapacak bişeyim yok. Testle nerdeyse bütünleştim ama yinede ikinci çizgiyi görmedim göremedim
ama benim üzüldüğüm şey bu adetlerimi neden olamıyorum yinemi kist var deli ediyorlar beni yaaaa offfff
Günaydın kıskardeşlerim sabah test yaptım ama işe yürüyerek geldiğim için anca yazzabiliyorum... çok isterdim size hamileyim diyebilmek ama maalesef benimde negatif
neyapalım Rabbim böle kısmet ettiyse yapacak bişeyim yok. Testle nerdeyse bütünleştim ama yinede ikinci çizgiyi görmedim göremedim
ama benim üzüldüğüm şey bu adetlerimi neden olamıyorum yinemi kist var deli ediyorlar beni yaaaa offfff
ayyyy asişimm sabah beri bekliyom valla 🙂 hayırlısı olsun dicem de bu seferde adet düzensizliği insanın canını sıkıyo demi cnm sen iyi bi dr araştır istersen cünkü cok üzüldüğünü görüyorum yaaa cnm benim sabır et nolur yaa Allahım sınavdan geciriyo öff pöff demeden sabır et emi kuzum
asimmm kızz senin için girdim bak heee arkadaşlar kahvaltı hazırlıyorlardı net varmış evlerinde rica ettim birşeye bakacam işle ilgili diye girdim 🙂 ne kötüyüm yaaa
boş ver asimm takma kafana biliyorum ne desek boş ama yapacak bir şey yoksa tevekkül etmek lazım be bitanem Allah biliyor içimizi ne kadar çok istediğimizi gönlümüze göre verecek elbet inşallah sabretmeliyiz güzelim ne olur üzülme bak bende de negatif çıktı ama inan 10 dakika yaşadım mutsuzluğu ondan sonra geçti napalım canımız sağ ya ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez hayırlısıyla olacak inşallah bitanemmm öpüyorum seni çok haftasonunu iyi değerlendir gez toz kocişinle güzel vakit geçir onun işi varsa ailenle yada arkadaşlarınla güzel vakit geçir yanlız kalıp kendini dinleme eğlenmene bak üç günlük dünya biz ağlasak da zırlasak da Rabbim ne yazdıysa o umarım yazımız güzeldir ve gönlümüze göredir... hadi görüşürüz öpüyorum hepinizi 🙂
ayyy cnmm hayırlısı olsun yaa diyolar gec döllenme filan biraz daha bekleyelim hemen umutuzluğa kapılmayalım içindeki sevinc belkide ondandır inşş hayra cıkar cnmm
koyusiyah ve asişş üzülmeyin sakın hayırlısı olsun helebi reg olun inşallah gelecek ay yeni bir umut demek gelir bebişleriniz. bende bugün regl oldum🙁 yeni tarihim 10 mayıs lavişim değiştirirsin gülüm. neyapalım buay kısmetimizde yokmuş bebiş illaki bizi şaşırtıcak istediğimiz değilde hiç beklemediğimiz ay gelicek velet🙂 yılmak yok yola devam....
buay 2 gün erken oldum mevsimsel heralde diye düşünüyorum eğer regl olacaksam zaten erken olmam daha iyi 2 gün daha acaba varmıdır demekten kurtuldum allahın sevdiği kuluymuşum
hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum fıstıklar eve gitme vakti geldi evde internet yok p.tesi görüşmek üzere allaha emanet olun🙂
buay 2 gün erken oldum mevsimsel heralde diye düşünüyorum eğer regl olacaksam zaten erken olmam daha iyi 2 gün daha acaba varmıdır demekten kurtuldum allahın sevdiği kuluymuşum
hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum fıstıklar eve gitme vakti geldi evde internet yok p.tesi görüşmek üzere allaha emanet olun🙂
kıslar biliyosunuzki 6 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 7. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz
tünaydın kızlar ruya gordum ve ölesıne netten bakyım merakımı gidereyim dedım ruyamda kendı dugundedydim ve yoruma bakın :Evli kadını kendini gelin olarak görmesi güzel bir kız çocuğu doğurmaya işarettir.yazıo 😀😀