hoşbulduk canım. Bende bugün kara bulutlar var. Adamakıllı gidicem doktora artık yumurtlama takibi mi yapıyolar çatlatma iğnesimi vuruyorlar napıyolarsa artık bebeğim olsun istiyorum ben. Artık tüp bebeği bile düşünücem yakında
tüp bebeği bile düşünücem diye bişey yok canım benim zaten hepsi bizim için tüp bebek aşılama yada normal yoldan farketmiyo hepsi bizim bebeğimiz oluyo yeterki gerek kalmasın maddi manevi yoruyo insanı bu süreçler okadar.rabbim bizi duyuyo ve görüyo neyi nekadar istediğimizi biliyo tatlım isyanetme lütfen o ol demeden olmaz zamanımız var demekki🙂
aminn canım keşke öyle olsa ne mutlu olurum valla adak adamışım Allah nasip etsin hamile kalayım fakir doyuracam doğum yapayım kurban kesecem inşallah gönlümüze göre versin Rabbim 🙂
yarım saat önce bir hastam taburcu oldu ve tam beş kilo baklava almış bana dedim ben bu kadar şeyi nasıl yiyim bütün hastalara dağıttık sizlerde yakın olsaydınız buluşur hem dertleşir hem de tatlı yerdik
kızzz bugün lavişle senin ağzından bal damlıyor o da rüyamı bebeğe yorumladı Allahım hayırlısıyla hepimize birer evlat nasip etsin inşallah canım yaaa 🙂
aminn canım keşke öyle olsa ne mutlu olurum valla adak adamışım Allah nasip etsin hamile kalayım fakir doyuracam doğum yapayım kurban kesecem inşallah gönlümüze göre versin Rabbim 🙂
hoşbulduk canım. bende bugün kara bulutlar var. adamakıllı gidicem doktora artık yumurtlama takibi mi yapıyolar çatlatma iğnesimi vuruyorlar napıyolarsa artık bebeğim olsun istiyorum ben. artık tüp bebeği bile düşünücem yakında
cnmm yaa neden öle düşünüyosun ben seni cok iyi anlıyorum yani insan artık isyan etmek istiyo bi yerde ama demekki bizim sınavımız budur sabırla karşılamaya calış sabır ve dua ile ceylancım ne güzel demiş bak biz kendimizi de yırtsak ne yapsak Allah istemedikten sonra olmaz biliyosun onun için hayırlı zamanda olsun
kızzz bugün lavişle senin ağzından bal damlıyor o da rüyamı bebeğe yorumladı Allahım hayırlısıyla hepimize birer evlat nasip etsin inşallah canım yaaa 🙂