LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.731 shekerr_hale' Alıntı: beklıyrm lavısım saten olursa olur olmassa bı hayır vardır saten Genişletmek için tıkla ... evet cnm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun kuzum
shekerr_hale' Alıntı: beklıyrm lavısım saten olursa olur olmassa bı hayır vardır saten Genişletmek için tıkla ... evet cnm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun kuzum
defne defne Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.733 LaViNYaM' Alıntı: yaa defneeeeeeeeeeeeeeeeee sana dedim ya adetim düzensiz benim ben onu formalite olarak yazdım kıss bilmiyorum yarın olmam büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla ... ben anlamam fomalite falan duyduğuma değil gördüğüme inanırım sende ozaman 15 nisan değilde 15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27........................nisan 1 aralık arası yazsaydın
LaViNYaM' Alıntı: yaa defneeeeeeeeeeeeeeeeee sana dedim ya adetim düzensiz benim ben onu formalite olarak yazdım kıss bilmiyorum yarın olmam büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla ... ben anlamam fomalite falan duyduğuma değil gördüğüme inanırım sende ozaman 15 nisan değilde 15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27........................nisan 1 aralık arası yazsaydın
defne defne Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.734 shekerr_hale' Alıntı: kızlar karbonat testini duydunuzmu ? Genişletmek için tıkla ... yok halecim duymadım nedir o hamilelik testimi?
shekerr_hale' Alıntı: kızlar karbonat testini duydunuzmu ? Genişletmek için tıkla ... yok halecim duymadım nedir o hamilelik testimi?
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.735 shekerr_hale' Alıntı: kızlar karbonat testini duydunuzmu ? Genişletmek için tıkla ... amann her şey diyolar ben yapmadım hiç ama belkide doğru olabilir bilmiyorum defne defne' Alıntı: ben anlamam fomalite falan duyduğuma değil gördüğüme inanırım sende ozaman 15 nisan değilde 15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27........................nisan 1 aralık arası yazsaydın Genişletmek için tıkla ... neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy alemsin heee valla bakacaz artık ama baskı yapma sakın bana test yapma konusunda yapmam cünkü şimdiden diyeyim
shekerr_hale' Alıntı: kızlar karbonat testini duydunuzmu ? Genişletmek için tıkla ... amann her şey diyolar ben yapmadım hiç ama belkide doğru olabilir bilmiyorum defne defne' Alıntı: ben anlamam fomalite falan duyduğuma değil gördüğüme inanırım sende ozaman 15 nisan değilde 15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27........................nisan 1 aralık arası yazsaydın Genişletmek için tıkla ... neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy alemsin heee valla bakacaz artık ama baskı yapma sakın bana test yapma konusunda yapmam cünkü şimdiden diyeyim
S shekerr_hale Forum Okuru 13 Nisan 2012 #2.736 evet temız bır kaba ıdrarı yapıomusuz bır tutamda karbonat köpürürse hamıs oluyousz arastırıyrm dıer formlarda bakalım yapan varmıs
evet temız bır kaba ıdrarı yapıomusuz bır tutamda karbonat köpürürse hamıs oluyousz arastırıyrm dıer formlarda bakalım yapan varmıs
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.737 idrarı bi kaba yapıyosun içine bir cay kaş karbonat atıyosun kabarırsa hamiş oluyomuşsun ama ben inanmıyorum pek
idrarı bi kaba yapıyosun içine bir cay kaş karbonat atıyosun kabarırsa hamiş oluyomuşsun ama ben inanmıyorum pek
defne defne Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.738 LaViNYaM' Alıntı: amann her şey diyolar ben yapmadım hiç ama belkide doğru olabilir bilmiyorum neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy alemsin heee valla bakacaz artık ama baskı yapma sakın bana test yapma konusunda yapmam cünkü şimdiden diyeyim Genişletmek için tıkla ... hıhh baskı yapmayız meraketme.yapsan neolur sanki incilerinmi dökülür
LaViNYaM' Alıntı: amann her şey diyolar ben yapmadım hiç ama belkide doğru olabilir bilmiyorum neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy alemsin heee valla bakacaz artık ama baskı yapma sakın bana test yapma konusunda yapmam cünkü şimdiden diyeyim Genişletmek için tıkla ... hıhh baskı yapmayız meraketme.yapsan neolur sanki incilerinmi dökülür
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.739 hale ikimzde aynı yazmışız kıss bu arada zaten idrar asitli olduğu için karbobat her zaman köpürtür onu o nasıl şey yaa 😕
hale ikimzde aynı yazmışız kıss bu arada zaten idrar asitli olduğu için karbobat her zaman köpürtür onu o nasıl şey yaa 😕
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.740 defne defne' Alıntı: hıhh baskı yapmayız meraketme.yapsan neolur sanki incilerinmi dökülür Genişletmek için tıkla ... artık utanıyorum cevremde eczane kalmadı gitmediğim
defne defne' Alıntı: hıhh baskı yapmayız meraketme.yapsan neolur sanki incilerinmi dökülür Genişletmek için tıkla ... artık utanıyorum cevremde eczane kalmadı gitmediğim