defne defne Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.721 ayyy kızçelerim beni neçok meraketmişler kıyamam ben onlaraaa🙂 kızlar bugün ofis biraz yoğun oyüzden takılamıyorum fazla ama gözüm üzerinizde
ayyy kızçelerim beni neçok meraketmişler kıyamam ben onlaraaa🙂 kızlar bugün ofis biraz yoğun oyüzden takılamıyorum fazla ama gözüm üzerinizde
defne defne Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.722 shekerr_hale' Alıntı: SeLaMm.. kızlar regl bir hafta kaldı bu ay hc takmadım nekdr kalmıs dıe bakmadım yenı baktm cok akıntım var.birde ruyamda hastanede hamıle olgumu ogrenıyordum.beklicez gorcez bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay inşallah ya rüyan hayra çıkar halecim.şu mübarek günde dualarımız hepimiz için
shekerr_hale' Alıntı: SeLaMm.. kızlar regl bir hafta kaldı bu ay hc takmadım nekdr kalmıs dıe bakmadım yenı baktm cok akıntım var.birde ruyamda hastanede hamıle olgumu ogrenıyordum.beklicez gorcez bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay inşallah ya rüyan hayra çıkar halecim.şu mübarek günde dualarımız hepimiz için
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.723 defne defne' Alıntı: 🙁🙁 teslim oluyorum Genişletmek için tıkla ... en iyisini yapıyosun sherifin kanunlarına uyman en iyisi
defne defne' Alıntı: 🙁🙁 teslim oluyorum Genişletmek için tıkla ... en iyisini yapıyosun sherifin kanunlarına uyman en iyisi
defne defne Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.724 huhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
S shekerr_hale Forum Okuru 13 Nisan 2012 #2.725 ayy inşallah gecen ay hıssettıklerımı hıssetmıyorum ama bakalım
defne defne Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.727 lavişimmmm naber tatliş 🙂 kız 1 gün kaldıya regline 🙂 hadi bakalım hayırlısı. benimde 2 güncük kaldı ardarda vericez haberleri🙂
lavişimmmm naber tatliş 🙂 kız 1 gün kaldıya regline 🙂 hadi bakalım hayırlısı. benimde 2 güncük kaldı ardarda vericez haberleri🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.728 shekerr_hale' Alıntı: ayy inşallah gecen ay hıssettıklerımı hıssetmıyorum ama bakalım Genişletmek için tıkla ... gecen ay hissediyodun hamiş olmadın ama bu ay hissetmiyosun belki hamişsindir
shekerr_hale' Alıntı: ayy inşallah gecen ay hıssettıklerımı hıssetmıyorum ama bakalım Genişletmek için tıkla ... gecen ay hissediyodun hamiş olmadın ama bu ay hissetmiyosun belki hamişsindir
S shekerr_hale Forum Okuru 13 Nisan 2012 #2.729 beklıyrm lavısım saten olursa olur olmassa bı hayır vardır saten
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.730 defne defne' Alıntı: lavişimmmm naber tatliş 🙂 kız 1 gün kaldıya regline 🙂 hadi bakalım hayırlısı. benimde 2 güncük kaldı ardarda vericez haberleri🙂 Genişletmek için tıkla ... yaa defneeeeeeeeeeeeeeeeee sana dedim ya adetim düzensiz benim ben onu formalite olarak yazdım kıss bilmiyorum yarın olmam büyük ihtimalle
defne defne' Alıntı: lavişimmmm naber tatliş 🙂 kız 1 gün kaldıya regline 🙂 hadi bakalım hayırlısı. benimde 2 güncük kaldı ardarda vericez haberleri🙂 Genişletmek için tıkla ... yaa defneeeeeeeeeeeeeeeeee sana dedim ya adetim düzensiz benim ben onu formalite olarak yazdım kıss bilmiyorum yarın olmam büyük ihtimalle