kıvırcık güzel Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.681 melek24' Alıntı: kıvırcık güzel bende sana demiştim bana ilk mesajı attığın gün hamişsin diye. hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin Genişletmek için tıkla ... sen de durumlar nasıl canım ? 🙂 var mı bi,rseyler
melek24' Alıntı: kıvırcık güzel bende sana demiştim bana ilk mesajı attığın gün hamişsin diye. hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin Genişletmek için tıkla ... sen de durumlar nasıl canım ? 🙂 var mı bi,rseyler
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 13 Nisan 2012 #2.682 kıvırcık güzel' Alıntı: kızlar günaydınnnnnn 🙂 Genişletmek için tıkla ... günaydın cnmm nasılsın
T tekqerceqiim Aktif Üye Üye 13 Nisan 2012 #2.684 günaydin kizlar nasilsiniz benim bugun adet günüm dua edinde gecsin melegim orda olsun bu sfer
essenn Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.685 fatma2' Alıntı: kızlaaar ben adet oldum bugün🙁 bi dahaki adet tarihim 8 mayıs bu ay doktora gidebilirim 3 ay aradan sonra bakalım. Genişletmek için tıkla ... LAVİŞİMMMM bak aradım buldum fatma adet olmuştu,okuduğumu hatırlıyodum.senin için buldum 🙂)
fatma2' Alıntı: kızlaaar ben adet oldum bugün🙁 bi dahaki adet tarihim 8 mayıs bu ay doktora gidebilirim 3 ay aradan sonra bakalım. Genişletmek için tıkla ... LAVİŞİMMMM bak aradım buldum fatma adet olmuştu,okuduğumu hatırlıyodum.senin için buldum 🙂)
essenn Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.686 LaViNYaM' Alıntı: essencim adetine 1 gün kalmış nasıl durumlar cnmm Genişletmek için tıkla ... ya canım yorum yapmak istemiyorum amaaaa ateşimi ölçüyorum 6 gündür 36,7 bugün 36,8 🙂 eğer yarın düşmezse test yaparım...
LaViNYaM' Alıntı: essencim adetine 1 gün kalmış nasıl durumlar cnmm Genişletmek için tıkla ... ya canım yorum yapmak istemiyorum amaaaa ateşimi ölçüyorum 6 gündür 36,7 bugün 36,8 🙂 eğer yarın düşmezse test yaparım...
ASİMELEK Daimi Üye Üye 13 Nisan 2012 #2.687 günaydın kıvırcık güzel canım seni hala hamiş melek yapmamışlar dur ben bi el atayım Tekcimmmm hadi inşallah bu mübarek gün adına kırmızıları yemezsin canım inşallah hayırlısı olur hakkında dualarımdasın canım Essencim hakkaten adetine bir gün kalmış canım sende durumlar nasıl ? valla lavişim fatmayı ve gül güzelini bende merak ediyorum ama görmedim kuzum yaa 🙂 bu arada defne defne nerde acaba : hiç sesi soluğu çıkmıyo
günaydın kıvırcık güzel canım seni hala hamiş melek yapmamışlar dur ben bi el atayım Tekcimmmm hadi inşallah bu mübarek gün adına kırmızıları yemezsin canım inşallah hayırlısı olur hakkında dualarımdasın canım Essencim hakkaten adetine bir gün kalmış canım sende durumlar nasıl ? valla lavişim fatmayı ve gül güzelini bende merak ediyorum ama görmedim kuzum yaa 🙂 bu arada defne defne nerde acaba : hiç sesi soluğu çıkmıyo
kıvırcık güzel Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.688 LaViNYaM' Alıntı: günaydın cnmm nasılsın Genişletmek için tıkla ... canım iyiyim nasıl olayım kasık ağrılarım oluyor ve bacakları da halsizlik var atamıorum ayaklarımı ?
LaViNYaM' Alıntı: günaydın cnmm nasılsın Genişletmek için tıkla ... canım iyiyim nasıl olayım kasık ağrılarım oluyor ve bacakları da halsizlik var atamıorum ayaklarımı ?
kıvırcık güzel Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #2.689 ASİMELEK' Alıntı: günaydın kıvırcık güzel canım seni hala hamiş melek yapmamışlar dur ben bi el atayım Tekcimmmm hadi inşallah bu mübarek gün adına kırmızıları yemezsin canım inşallah hayırlısı olur hakkında dualarımdasın canım Essencim hakkaten adetine bir gün kalmış canım sende durumlar nasıl ? valla lavişim fatmayı ve gül güzelini bende merak ediyorum ama görmedim kuzum yaa 🙂 bu arada defne defne nerde acaba : hiç sesi soluğu çıkmıyo Genişletmek için tıkla ... kız 6. sıradayım fıstık 🙂
ASİMELEK' Alıntı: günaydın kıvırcık güzel canım seni hala hamiş melek yapmamışlar dur ben bi el atayım Tekcimmmm hadi inşallah bu mübarek gün adına kırmızıları yemezsin canım inşallah hayırlısı olur hakkında dualarımdasın canım Essencim hakkaten adetine bir gün kalmış canım sende durumlar nasıl ? valla lavişim fatmayı ve gül güzelini bende merak ediyorum ama görmedim kuzum yaa 🙂 bu arada defne defne nerde acaba : hiç sesi soluğu çıkmıyo Genişletmek için tıkla ... kız 6. sıradayım fıstık 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 13 Nisan 2012 #2.690 essenn' Alıntı: ya canım yorum yapmak istemiyorum amaaaa ateşimi ölçüyorum 6 gündür 36,7 bugün 36,8 🙂 eğer yarın düşmezse test yaparım... Genişletmek için tıkla ... aaa çok güzel ama yarın zaten adet günün değil mi senin kuzum hemen yapma bence bitanem biraz beklemeni öneririm hani şöle bir iki gün falan 🙂
essenn' Alıntı: ya canım yorum yapmak istemiyorum amaaaa ateşimi ölçüyorum 6 gündür 36,7 bugün 36,8 🙂 eğer yarın düşmezse test yaparım... Genişletmek için tıkla ... aaa çok güzel ama yarın zaten adet günün değil mi senin kuzum hemen yapma bence bitanem biraz beklemeni öneririm hani şöle bir iki gün falan 🙂