Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kizlar burda(ABD)ilk randevuyu 6 hafta gectikten sonra veriolar 😕 kimseyle ugrasmak istemiyorlar😕 ayin 20 sine aldik gunumuzu beklioruz..ama ben iyice hamile moduna girdim..🙂insallah oyledir
de simsiki tutunur🙂

selam kızlar ben burdayken siz olmuyorsunuz 🙁 üst kat komşum modemi kapatınca giremiyorum ühühü anca akşama doğru açıyo 2 gündür..deli oluyorum bu yüzden.c.tesi kociş için sperm testine gidicez.inş sonuç çok iyi çıkar.ama korkuyorum nedense.hani kötü sonuç kötü çıkacak diye.bu arada lavişşş benim koca diyoki HAVİŞLE LAVİŞ hehehehe 😀 gülmekten öldüm onun bu sözüne.yarın inş girebilimde görüşürüz yine kızlar.defnecim lavişim ceylan gözlüm asi melek ve unuttuğum diğer kızlar hepinizi çok öptümmmm.

canım çok sevindim ne mutlu sana.bak dememişmiydim hamilesindir diye 🙂 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

kızlarrrrr HAMİŞİM sonucu aldım daha yeniymiş mnicik miş kan da 54,29 cıktı doktor çok yeni dedi 🙂

aaayyyyyyyyyyysss canim hadi gozun aydin...Rabbin insallah hayirlisiyla kucagna almayi nasip eder...hamileleiginde guzel , rahat , eglenceli gecer insallah...tadini cikart kissssssss...🙂🙂