Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Gunaydiiin kizlar nasilsiniz????? umarim hersey yolundadir bende iyi olmaya calisiyor gun sayiyorum 6 gunum kaldi adet gunume bugun butun gun vaginada bi yumusakli hissi ve sanki sadece oraya ozgu bi sicaklik hissettim sanki yanma gibi ama sicak yani anlamadim ayrica akintim dun ve bugun cok azaldi.. ve biraz once tuvalete gittigimde 1 damla koyumsu bir sari akinti vardi bir degisik anlamadim.. 😕 gerci adete yakin akinti azalirmis.. hamileysen akinti cogalir diyorlar ama bilemiyorum.. ins. hamileyimdir yaa 🙁...

günaydın fıstıklar🙂 testte tahminedildiği üzere negatif çıktı neden acaba
neyse zaten reglime 4 gün gibi bişey kaldı beklicez🙂

alasçım regl olmuşsun tatlım hayırlısı olsun inşallah gelecek ay olmazsında bebeğin gelir🙂

almirecim değişik belirtilerin var inşallah hamilelik söz konusudur öyle umuyorum buay birileri bizi sevindirsin ya valla çok istiyorum bunu.benimde reglime az kaldı çeşme gibi dediğim akıntımda 2 gündür çok az geliyo hamile olsam çoğalırdı heralde neyse ya kısmet herşey🙂

ecenazcım benimde arkadaşımınki tam 40 günlük oldu onuda 20 günlükken falan tutmak bile istemiyordum ama gün geçtikçe alışıyosun vede busefer bırakmak istemiyorum🙂

rabbim tez zamanda bizede sağlıklı hayırlı bir evlat versinde bebiklerimizi tutalım bizde🙂

inşallah güzel kardeşim inşallahçrabbim inşallah sana hayırlı evladı nasip etmiştir.ben çok istiyorum canım ya inanki.senin gibi heyecanlanıyorum.o tatlı heyecanlar güzel oluyor,beklemek de güzel sonunda güzel birşey olunca,o heyecanda başka gğüzel oluyor.oda bizleri mutlu ediyor.

insallah selametcim allah tum isteyenlere nasip kismet eylesin insallah..

gunaydın canlarım .hepinize guzel gun diliyorum.12 saatdı uyuyorum şimdi kalktım.defnecim uzulme zaten adetine daha var?lavinyaam asişim sizden nbr adet oldunuzmu inşeAllah olmazsız?
sağol tatlım yok zaten üzülmüyorum 5 gün önceden yapılan test varsada nekadar çıkardıki zaten 🙂 beklicez görcez.sen nekadar çok uyumuşsun öyle bakıyim uykucu🙂

kızlar yazdıklarnızı oku oku bitmiyor.dun bel çektirmeden yazmişsız .benim arkadaşım kaç senelik evliydi en son belini çektirdi o ayda hamile kaldı.deneyin doğru bu.