Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

sağol tatlım alışıyoruz bi zaman sonra ama ben nerdeyse bir buçuk yıllık evliyim hala daha bir haftalık evliymişiz gibi ara ara uzak kalmanın böylede avantajları oluyor 🙂
ya evet orasıda öyle tabi daha bi kıymetli olur geçirilen zaman.aman tatlım ağız tadınız hiç bozulmasın🙂
e kıl işte başka bişey denmez zaten uyuz sinir gıcıkta denebilir tabi

oo Allah yardımcınız ve yardımcısı olsun canımmm sizinkiler biraz daaha uzun sürüyordur kolay değil özlemek

hheee şanslısın ozaman kuzum Allah yardımıcısı olsun senin eşininde canım benim 🙂

sağol tatlım alışıyoruz bi zaman sonra ama ben nerdeyse bir buçuk yıllık evliyim hala daha bir haftalık evliymişiz gibi ara ara uzak kalmanın böylede avantajları oluyor 🙂

evet özlemek güzel oluyor özlenen kişi sevilince
ahh ahhhh :hıms: bende öleyim valla geçen gün 5 gün birbirimizi görmedik o kadar zor oldu ki nişanlılık günlerime döndüm sanki güzel oluyo ya böle değişiklikler

il dışında mı çalışıyor senin eşin asicim Allah kolaylık ve sabır versin canım

yok canım ama güvenlik olduğu için vardiyeli çalışıyor

kızçeler ben kaçtıım🙂 kendinize ve kocişlerini yakalayanlar kocişlerinize iyi bakın🙂 yarın sabah müjdeli haberle dönmek üzere esen kalın...

hee hee tamam bitanemmm öpüyorum çok dikkat et kendine sabah inşallah hayırlı haberlerle gelirsinn

bende çıkıyorum arkadaşlar yarın görüşürüz defneciğim hayırlı haberler bekliyoruz 🙂 hadi byeee

öpüyorummmm bitanemmmmm
İyi akşamlar

bende kaçıyorum kızlar yarın iş yerine önemli misafirlerimiz gelicek biraz yoğun olacağım yani aama fırsat buldukça girerim sizi seviyorum ve iyiki varsınız

laviş bu arada ben regl oldum benide mayıs 5 6 7 8 listeye ekle