Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ne kadar zamandır görmüyosun ki kocişini 🙂
ya tatlım herkes ısrarediyosa vardır bi hayır hem nediye belki gelir diyip bekliyosun gelmicek kızım inan🙂 bak biz gel senle birlikte testimizi yapalım ben yarın sabah yapıyorum sende al şimdi bitane test yarın sende yao nolurrr nolurrr nolurrrr🙂
kıyamam sanaaa yaaa kocişin nerdee ki bende 2 gün aradan sonra anca görcem kutlama falşan yarız diyodum ama akşama misafir varmış tühh üzüldümmm bee
gözünaydın canımm olsun kız misafirler yatıya gelmiyosa sorun yok gece başbaşa kalcanız nede olsa yatakta kutlama yaparsınız
yaa hiç sorma bende sabahtan beri görmüyorum 🙂🙂

offffffff bilmiyorum kafayı yiyeceğim bir yanım yap diyor bir yanım yapma diyor şu iş yerinden bir çıkayım beynime biraz oksijen gitsin de bir bakalım olmazsa alır yaparım bir tane 🙂 bu arada sabahtan beriymiş ben dün sabahtan beri görmüyorum 🙁

tabi canım mayıs ayının 8inde evlilik yıldönümümüz zaten merakla bekliyorum nasıl bir gün planlayacak diye. Ayrıca mayıs 7 de doğum günüm çift hediye birlikte alıcam

en büyük galatasaray bikere

ayrıca sen yanıma gel bakıyım kim kime cız yapıyor tatlım

iyi tamam hadi sensin diye onuda kabul ettik

senin kocişinde mi yoktu asimm 🙂

ayy hiç sorma kuzum benim eşim özel güvenlik olduğu için vardiyeli çalışıyo haftanın iki 2 gece 3 gün olmuyo 3.günün akşamı anca görebiliyoruz birbirimizi :hıms:

ayy kıs yatılı yafff :
neyse şansımızı artık öbürküsü akşama kaldı

kızlar ya siz kocalarınızı görmeden o kadar uzun süre nasıl dayanıyorsunuz ben onu 10 dk görmesem ölüyorum

valla ekmek parası fakirliğin gözü kör olsun ne diyeyim

kuzum 6 hafta sonra maçlar bitecek ve şampiyon kim belli olacak zaten lütfen kıskanmayalım galatasarayı🙂
kıskanmıyor vede saygıyla eğiliyorum

düşünme nazar yap🙂 ay kıyamam ben sana buda hasret çekermiş🙂 3 vakte kadar kavuş inşallah ama önce test al test.

kuzummm kıyamam bana sendemi kociş hasreti çekenlerdensinn senin kociş nerde bakiim
bu arada içindeki sesi dinle kuzum varsada yoksada eninde sonunda çıkacak zaten dimi ama