K koyusiyah Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.401 defne defne' Alıntı: haa şimdi hatırladım sen test yapmamkta ısraredendin dimi yinemi yanlış hatırladım yoksa🙂 kız asi sendemi beşiktaşlısın oleey oley oley oleyy şampiyon beşiktaaşşşş🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... ilahi defne sen kime ne yazdığında mı unutuyorsun 🙂 evet ta kendisiyim sen sigara falan mı kullanıyon unutkanlık yapıyor ? 🙂
defne defne' Alıntı: haa şimdi hatırladım sen test yapmamkta ısraredendin dimi yinemi yanlış hatırladım yoksa🙂 kız asi sendemi beşiktaşlısın oleey oley oley oleyy şampiyon beşiktaaşşşş🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... ilahi defne sen kime ne yazdığında mı unutuyorsun 🙂 evet ta kendisiyim sen sigara falan mı kullanıyon unutkanlık yapıyor ? 🙂
defne defne Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.403 koyusiyah' Alıntı: ilahi defne sen kime ne yazdığında mı unutuyorsun 🙂 evet ta kendisiyim sen sigara falan mı kullanıyon unutkanlık yapıyor ? 🙂 Genişletmek için tıkla ... geç olsun güç olmasın hatırladıkya kızım 🙂 bak mesela asinin beşiktaşlı olduğunuda hatırladım 🙂
koyusiyah' Alıntı: ilahi defne sen kime ne yazdığında mı unutuyorsun 🙂 evet ta kendisiyim sen sigara falan mı kullanıyon unutkanlık yapıyor ? 🙂 Genişletmek için tıkla ... geç olsun güç olmasın hatırladıkya kızım 🙂 bak mesela asinin beşiktaşlı olduğunuda hatırladım 🙂
defne defne Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.404 ya iyide sen neden hala test yapmamakta ısrar ediyosun yapsaydın nolorduuuuu🙂
K koyusiyah Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.405 defne defne' Alıntı: ben kocişimi özledim oda beni özledimi acaba yaaa Genişletmek için tıkla ... ne kadar zamandır görmüyosun ki kocişini 🙂
defne defne' Alıntı: ben kocişimi özledim oda beni özledimi acaba yaaa Genişletmek için tıkla ... ne kadar zamandır görmüyosun ki kocişini 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 10 Nisan 2012 #2.406 defne defne' Alıntı: haa şimdi hatırladım sen test yapmamkta ısraredendin dimi yinemi yanlış hatırladım yoksa🙂 kız asi sendemi beşiktaşlısın oleey oley oley oleyy şampiyon beşiktaaşşşş🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... tabiisiiii yaa en büyük BEŞİŞTAŞ :beşiktaş: defne defne' Alıntı: melek24 duydun zilin sesini hıııı öyle olmaz bakiyim cızz yaparız🙂 kalkmadan ölç şu ateşi 🙂 Genişletmek için tıkla ... ivet cıss yaparızz ::hemşire::hemşire: defne defne' Alıntı: asi ömürsün valla dişi kartallar süper fikir Genişletmek için tıkla ... bende sevdim haha
defne defne' Alıntı: haa şimdi hatırladım sen test yapmamkta ısraredendin dimi yinemi yanlış hatırladım yoksa🙂 kız asi sendemi beşiktaşlısın oleey oley oley oleyy şampiyon beşiktaaşşşş🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... tabiisiiii yaa en büyük BEŞİŞTAŞ :beşiktaş: defne defne' Alıntı: melek24 duydun zilin sesini hıııı öyle olmaz bakiyim cızz yaparız🙂 kalkmadan ölç şu ateşi 🙂 Genişletmek için tıkla ... ivet cıss yaparızz ::hemşire::hemşire: defne defne' Alıntı: asi ömürsün valla dişi kartallar süper fikir Genişletmek için tıkla ... bende sevdim haha
K koyusiyah Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.407 defne defne' Alıntı: ya iyide sen neden hala test yapmamakta ısrar ediyosun yapsaydın nolorduuuuu🙂 Genişletmek için tıkla ... ya bilmiyorum herkez ısrar ediyor yap yap diye ama ben hafta sonuna kadar beklemek istiyorum belki adet olurum diye 🙁
defne defne' Alıntı: ya iyide sen neden hala test yapmamakta ısrar ediyosun yapsaydın nolorduuuuu🙂 Genişletmek için tıkla ... ya bilmiyorum herkez ısrar ediyor yap yap diye ama ben hafta sonuna kadar beklemek istiyorum belki adet olurum diye 🙁
ASİMELEK Daimi Üye Üye 10 Nisan 2012 #2.408 defne defne' Alıntı: ben kocişimi özledim oda beni özledimi acaba yaaa Genişletmek için tıkla ... kıyamam sanaaa yaaa kocişin nerdee ki bende 2 gün aradan sonra anca görcem kutlama falşan yarız diyodum ama akşama misafir varmış tühh üzüldümmm bee
defne defne' Alıntı: ben kocişimi özledim oda beni özledimi acaba yaaa Genişletmek için tıkla ... kıyamam sanaaa yaaa kocişin nerdee ki bende 2 gün aradan sonra anca görcem kutlama falşan yarız diyodum ama akşama misafir varmış tühh üzüldümmm bee
M *Melek* Forum Okuru 10 Nisan 2012 #2.409 en büyük galatasaray bikere ayrıca sen yanıma gel bakıyım kim kime cız yapıyor tatlım
K koyusiyah Hamiş Melek 10 Nisan 2012 #2.410 ASİMELEK' Alıntı: kıyamam sanaaa yaaa kocişin nerdee ki bende 2 gün aradan sonra anca görcem kutlama falşan yarız diyodum ama akşama misafir varmış tühh üzüldümmm bee Genişletmek için tıkla ... senin kocişinde mi yoktu asimm 🙂
ASİMELEK' Alıntı: kıyamam sanaaa yaaa kocişin nerdee ki bende 2 gün aradan sonra anca görcem kutlama falşan yarız diyodum ama akşama misafir varmış tühh üzüldümmm bee Genişletmek için tıkla ... senin kocişinde mi yoktu asimm 🙂