ya canım bişey sorcam ben her sabah çalıştığım için erken kalkıyorum şöyleki saat 6:30 gibi kalkıyorum üstümü giyiniyorum sonra tekrar yatıp 7 gibi kalkıp ölçüyorum. öyle etkisi olabliirmi düşük çıkmasının😀
canım benim olmaz öyle sabah 6:30 da kalktığında yataktan kalkmadan hemen ölçüceksin doğru sonuç odur.senin kalkıp soyun tekrar giyin yat falan ölçünü değiştiriyo hep bu hareketler.
ya canım bişey sorcam ben her sabah çalıştığım için erken kalkıyorum şöyleki saat 6:30 gibi kalkıyorum üstümü giyiniyorum sonra tekrar yatıp 7 gibi kalkıp ölçüyorum. öyle etkisi olabliirmi düşük çıkmasının😀
canım ateş ölçümü yapıyorsan en az 4 saatlik uykunun ardından yataktan hiç çıkmadan ve her gün aynı saatler de ölçüm yapacaksın.Şöyleki insan vücudu uyanıp ayağa kalkıp harekete başladı mı ister istemez ateşi artar harekete bağlı olarak ya da azalır bu o an ki durumuna göre değişir bu yüzden uykudan uyanıp yataktan kalkmadan ölçeceksin öyle kalk hazırlan sonra tekrar yat ölç olmaz 🙂
aaa öle olmaz ki canım sabah uyandığında yataktan hiç çıkmadan ölçeceksin ateşini sen kalkıp tekrar yatıpda yapıyorsan ozaman olmaz çünkü vücut ısın değişiyor 🙂
şuan karnım o kadar şişki sanki davul oldu,adet döneminde karın şişliğine ne iyi gelir arkadaşlar, artık oturamıyorum çok rahatsız oluyorum bu şişlikten,kabızda değilim çünkü tuvalet isteği hiç yok sadece şiş.bilgisi olan varmı kızlar.
canım koyusiyahında dediği gibi bitki çayları çok işe yarıyor rezene gazını alır ama üşütmüşde olabilirsin özellikle biz kadınlar ayaklarımızdan çok fena soğuk alabiliyoruz buna en iyi örnek ayaklarımızda çorabımız yokken betona basmak yada çorapsız babet giymek vs. ki havalar çok aldatıyor insanı dikkat et kendine canım 🙂