Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar yaa bende adet olacakmışım gibi ara ara sancı geliyor ama bir türlü olmadı sökülmüyor sanırım bu kırmızılar bir türlü 🙁 böyle birden bir giriyor ahaa geliyor diyorum sonra yine gidiyo ...

şuan karnım o kadar şişki sanki davul oldu,adet döneminde karın şişliğine ne iyi gelir arkadaşlar, artık oturamıyorum çok rahatsız oluyorum bu şişlikten,kabızda değilim çünkü tuvalet isteği hiç yok sadece şiş.bilgisi olan varmı kızlar.

benim hiç bir bilgim yok bu konuda benim genelde adet öncesi şişer ve adet olur olmaz iner ama rezene çayı içebilirsin iyi gelebilir gazı alıyor o da sonuçta bitki çayı bu konuya faydası olmasa da zararı da olmaz diye düşünüyorum canım ...

tatlım gününe nekadar vardı unttum canım ya kafamkarışık.belkide üşütmüşsündür ondandır ayaklarının altına sıcak su torbasını koy bekle o bana çokiyi geliyo.

çok teşekkür ederim canım.evet benimde adet öncesi şişlik olurdu ama bu sefer adet dönemindeyim bugün 3.gün karnım resmen davul oldu çok şiş .nefes alamıyacak hale geldim.bakayım canım evde varsa içmeye çalışayım.

ya canım bişey sorcam ben her sabah çalıştığım için erken kalkıyorum şöyleki saat 6:30 gibi kalkıyorum üstümü giyiniyorum sonra tekrar yatıp 7 gibi kalkıp ölçüyorum. öyle etkisi olabliirmi düşük çıkmasının😀