Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

aynı işte canım normalde her gün minik minik artması gerekiyormuş ya ondan meraklandım. ama yarın sabahta bakayım ateşime bir iki güne çatlar muhtemelen.

inş bir iki derece düşer yarın ısın.sonraki günde çalışmalara başlarsın 😀 ben hep bakıyorum ısıma tam denk geliyo ama hala gebelik yok 😀 son 4 gün kaldı adetime hep 36.7 anlamadım bişi ne biçim vücut 🙂

canım banim ya neler neler yaşamışsın sen yeniden gelmişsin resmen dünyaya.rabbim kimseye böyle şeyler vermesin çok zordur vede herkes senin kadar güçlü azimli olup hayata sıkısıkı tutunup bugünlere gelemez bravo canım sana.şimdi bu yaşadıklarının yanında mercimek tanesi kadar kalan bir olay bu bebek istemek.çünkü öyle uçurumların köşesinden hayata dönmek kadar zor değil rabbim veriyo tüm isteyenlere bizede vericek🙂 sen zaten kalbi temiz gözü tok bir insansın negüzel canım allahım daha fazla bekletmesin inşallah canım🙂

en iyisini yaparsın canım hem sağlık olur hem kafan dağılmış olur🙂

kızlar bi hayal ettimde düşünsenize hepimiz en kısa zamanda gebiş kalırmışız.iki çizgiyi net şekilde görüp haber verince çığlık sesleri offf.apt umrumda olmaz valla 🙂 bi tuhaf oldum valla.rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin hepimize.AMİN..

amin tatlım ya hepimizin duası bu.harika bişey güzel bir mutluluk hayatın mucizesi..bizimde olacak sadece sabır🙂

sabırsız olmak ne kötü şey valla.hepimizin umudu bu değilmi.sabırla beklemekten başka ne gelir elden.ALLAH gönlümüze göre versin bizlerin ve tüm isteyenlerin canım