Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım defneciğim saol canım doğru söylüyorsun içimi dökünce rahatlıyorum 🙂

çok zor bir durum ama bak güçlü olmasan bu kadar seyi nasıl başarırdın bir düşün.insanlar konuşmayı seviyorlar işte.nasip işi olduğunu unutuyorlar.yazık kendi kendini yıpratma başkaları yüzünden.elbet bebiş olucak.mucize olduğunda inş bizlerle paylaşırsın 🙂 dualarımız seninle.

hmm anladım canım amann ne zor işler.erkek sipermiogram testi yaptırcak diye çıldırırken bizler ne kadar test varsa yaptırıyoruz.kadıın olmak zor işş.

ayy aynen yaa onlar bir sperm testini çok görüyorlar ama biz kadınlar herşeyi yapıyoruz Allahtan benim eşim öle değil ama kuzenimin eşi bir türlü sperm testine gitmek istemiyor onun yüzünden 2 senedir bebekleri olmuyo oysa eşi gidip sperm testi yaptırsa belkide herşey halledilecek

ayyy canım yaaa Rabbimin sevdiği kuluymuşsun çok genç yaşta çok ağır şeyler yaşamaışsın ama bak sen herşeyi başarmışsın güçlü bir kadın olmuşsun ne mutlu ki sana seni çok seven seni anlayan bir eşin sevdiğin var siz bu aşkla herşeyin üstesinden de gelirsiniz Rabbim yar ve yardımcınız olsun mutluluğunuzu daim etsin inşallahh canım benim mutlu yuvanızı bebekle taçlandırsın inşallahhh. ama sakın bebek olayını kaldırama vs. gibi düşünme sen ki neleri geçirmişsin atlatmışsın bbunu da atlatacaksın hem yanlızım falan da diye düşünme biz varız hepimiz burda kardeşiz sıkıntımızı mutluluğumuzu paylaşıyoruz
Rabbim çektiğin acıların sıkıntıların mükafatını vericek bitanem dualarım seninle

aynen asiciğim bende öyle oluyorum facebookta kuzenlerim hamile fotolarını koyuyorlar dayanamıyorum üzülüyorum ama napalım beklemek ve sabretmek gerekiyormuş bekleyeceğiz 🙁

aynen asiciğim bende öyle oluyorum facebookta kuzenlerim hamile fotolarını koyuyorlar dayanamıyorum üzülüyorum ama napalım beklemek ve sabretmek gerekiyormuş bekleyeceğiz 🙁

Rabbim inşallah bizlere de nasip edecek bitanemm inanki dua ederken sadece kendim için etmiyorum sizler içinde hep dua ediyorum gerçek isimlerinizi bilmesemde yüzünüzü görmesemde dualarım hep sizlerele buna inanın kardeşlerim

amin asiciğimm aminnn inşallah rabbime hep dua ediyorum ben çok sıkıntı yaşadım Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın çok zor çok çok zor birini eline kalmak annen dahi olsa zor çok şükür ki Rabbim yüzüme güldü kalktım ayağa bir de evlat nasip etsin benim çok lükste gözüm yok çok şükür maddi sıkıntım yok çok mu zenginim değilim ama en azından nefsimi köreltecek kadar herşeye sahibim en azından yuvamda huzurum var sadece bir bebek istiyorum yatlar da katlarda gözüm yok nasıl olsa çalışıyoruz Allah sağlık versin hepsi olur ha kolay olmazda tırmalayarak olur ama nasipse hepsi olur Allah ağız tadı versin huzur versin bir de sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere ve bana da 🙂

saol goncacığım biliyor musun en makbul dua bir mu'minin bir mu'mine ettiği duaymış Allah dualarımızı kabul etsin inşallah 🙂

ne güzel düşünüyosun bak 🙂 Bende senin gibi düşünüyorum Rabbim ağzı tadımızı bozmasın sağlık mutluluk versin herşey zamanla olur zaten değil mi 🙂
seviliyosun kuzum
bu dansda senin için

içten büyün isteğimle aminnnnnn diyorumm.hepimize nasip etsin inş ve yüzümüz gülsün.geceleri beni uyutmamasına bile razıyım yeterki gelsin meleklerimiz

ayyy aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn gonca biliyomusun bende sağlıklı sıhatli bir bebeğimiz olsun ağlamasına gazına herşeyine razıyım ben :hıms: hatta doğum sonrası kilolarıma bile razıyım valla
gel bebişimm gel ge gel geeeeeeeeeeel