Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

selan tatlım.) klomen 1 hafta ağrı yapar zaten yumurtaları olgunlaştırma özelliği var biliyosun yumurtaları normalde büyüyeceğinden biraz daha fazla büyüttüğü için doğal olarak ağrı yapıo ilşkideki ağrıda ondandır canım geçtiğine sevindim🙂 çatlatma iğneni oldunmu peki??

hey hey burdayım canlarım,ya kafaya takmamak için yorum yapmak istemiyorum,yoksa yazılanları okuyorum yanii 🙂)
bende özledim sizleri...
aslında nerdeyse hergün buraya gelmekle kafaya taktığımızı gösteriyoruz farkında olmasakta🙂 amaan napalım şuan tek istediğimiz sağlıklı bir bebeğe kavuşmak vede bekleme süreci uzadıkça sıkıntını azaltmak için halini anlayabilecek insanlar oda burda var🙂

yok canım çatlatma iğnesi yapmadı daha ilk ayım olduğu için..eğer olmaz ise 2.sine yapacak...kontrole gittiğimde 12 gün 17 mm olmuştu bir tanesi ilişki önermişti..sende kullanmışsın okumuştum yazdıklarını 🙂

öyle canım arkadaşlıklar güzell.bende her gün burdaydım sonra dedim ara ver! kafaya takma hayırlısıyla nasıl olsa gelecek...şuaralar da köpek almak istiyoruz 🙂 uğraş olur bize

goncacım bende senin düşündüğünü yapmıştım daha 6 ay olmuştu korunmayı bırakalı 1 sene oldu dedim doktora aslında bunun yanlış olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.çok erken başladık tetkiklere doktor 12 ay oldu sandığı için ne yapılması gerekirse neye bakılması gerekirse hepsini yaptı testler,rahim filmi sonra yumurtalık takibi v.s. ama bunların hepsi ayrı ayrı çok yıpratıcı süreçler canım benim erkenden yorulmama sebep oldular.çünkü herbişey yaptığımda hamile kalırım zannettim ama olmayınca hayal kırıklığı derken isyanlar..şimdi 2 sene oldu iyiyim şuan hayırlı olsun diyip bekliyorum ama gelgörki çok yorulmuşum aslında beynim çökmüş gibi.keşke diyorum şimdi 1-1,5 sene olunca gitseymişim şimdi yumurtalık takiplerini falan yeni yaptırıyo olurdum ... neyse tabi sen için nasıl rahat edecekse öyle yap önemli olan bu banada ozaman böyle anlatanlar oldu çok saçma dedim içimden

selam kızlar ,bayadır girmiyordum oku oku ancak bitirdim.aslında uzak kalmak ve düşünmemek istiyorum bu yüzden buradan da uzak kalmak istiyorum ama yapamadım yine girdim.biliyorsunuz geçen ayın 3 ünde adet olmuştum hala olmadım 🙁 test falanda yapmadım göğüslerim patlayacak balon gibi çok acıyorlar iştahım bir açık ki sormayın habire yiyorum ama adet döneminde çok tatlı yerdim bu ay istemiyorum hiç.kasıklarımda sancılar oluyor böyle ama başka birşey yok adet de yok 🙁 çok mutsuzum ve çok yalnızım dayanamıyorum paylaşacak kimsem de yok inanın şöyle sarılıp ağlayacak bir arkadaşım olsa yanımda koyverecem kendimi gurbette olduğuma mı yanayım,bu sıkıntıyla uğraştığıma mı yanayım annem hergün soruyor adet oldun mu diye dayanamıyorum sorma da diyemiyorum 🙁 teyzem aramış birşey yok mu diye soruyor yok diyorum bir kuzenim var ilk ay hamile kaldı onun kadar da mı olamadın diyor Allahım kafayı yiyecem neyim var bilmiyorum biz geçtiğimiz şubat ayına kadar korunuyorduk daha yeni bıraktık yani korunmayı çok yeniyiz ama ilk defa şubat ayında adet olmadım bu ay da geçti hala olmadım dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum doktora gittiğimde smear testi yaptı birşey yok dedi yumurtalıklarıma ve rahmime baktı bir sıkıntı yok dedi artık denemeye başlayın dedi yani şimdi gitsem de niye geldin ki diyecek 🙁 nolur bişiy söyleyin bunaldım artık 🙁

hıım anladım canım evet bende kullandım 3 kez. ama ilki ikincisi farketmez aslında iğne yapılması lazım eğer senin yumurtalarda kendi kendine çatlama problemi varsa(ki bunu bilmiyoruz) çatlamazlar kşiste dönüşürler diye biliyorum allah korusun.ondan sordum ama doktorun öyle dediyse yapıcak bişey yok.sen yinede gidince bi bahset doktoruna istersen
kızlar dr a adetliykenmi gitmek daha iyi yoksa normalde gitsek fark olurmu.hani yumurtalıklar çatlıyormu diye merak ediyorumda.bilginiz varmı bu konuda
canım ben adetim bittiğinde gitmiştim ama hormon tahlillerini en geç 3. gün yaptırman gerektiği için herşekilde reglini bekliceksin🙂
öyle canım arkadaşlıklar güzell.bende her gün burdaydım sonra dedim ara ver! kafaya takma hayırlısıyla nasıl olsa gelecek...şuaralar da köpek almak istiyoruz 🙂 uğraş olur bize
bizde uğraş olsun diye kuş aldık almaz olaydık tam uğraş oldu akşama kadar evi mahvediyo
bende köpek istemiştim ama eşim istemedi evin içinde olmazmışmış🙂ne var sanki kuş çokmu oluyo doğaya salcam valla tepem atarsa.